Mitä lapsille hotellissa ruuaksi?

  • Viestiketjun aloittaja mikätä
  • Ensimmäinen viesti
vierailijatartar
No kyllä me on ainakin hyvin pärjätty. Mutta me on kyllä syöty kunnon päivälinen alku ja pää ja jälkiruokineen. Ei sitä jaksa jossyö vähä jotain ranskalaisia ja makkaraa
Miten se nälkä pysyy poissa aamiaisen ja päivällisen välissä vaikka päivällisellä vetäis 4kg ruokaa naamaan?
Mulla ei ainakaan ruuan määrä liity ylipäätänsä mitenkään nälän poissa pysymiseen ja jos ylipäätänsä pystyy vetämään rekkamiehen annoksia niin on menty pieleen jo monessa asiassa.
 
vierailija
Ainahan olosuhteita ei voi valita, eikä ole huoneistohotellia tai pikaruokapaikkoja lähellä. Tässä omia vinkkejä evästyksiin..

Meillä on pidetty kylmälaukkua mukana. Sinne laitettu hedelmiä (viinirypäleitä, omenaa, banaania), juotavia jogurtteja tai Bulgarian jogurttia + hedelmäsoseita, mysliä ja maitoa sekä eväleipiä. Lisäksi mukana pussipuuroa, joka kelpaa lapsille kun on hedelmäsoseita sekaan. Oon kysynyt hotellista vedenkeittimen vuokralle (n.5€) mikäli ei ole valmiiksi huoneessa. Me ei olla käytetty, mutta oon nähnyt kun jotku lämmittää esim. kaupan mikroaterioita käytävällä (jos löytyy vauvan ruokia varten mikro hotellista).
Syödään yleensä aamupala hotellissa, välipala on mukana/kaupasta, iltapäivällä käydään ravintolassa tms. lounaalla/päivällisellä ja iltapala on omasta takaa tai kaupasta. Maito haetaan yleensä kaupasta ettei ehdi lämpenemään.
Joskus syödään ravintolassa illalla, mutta lapsille harvemmin kelpaa, joten haluavat sitten puuron iltapalaksi huoneessa. Mies on hakenut joskus pizzaa ja salaattia iltapalaksi huoneeseen, jos lapset ei jaksa lähteä illalla meidän mukana syömään.
Meidän lapset on nyt 4- ja 8-vuotiaita.
 
vierailijaihmettelijä
Isoäiti on muuten sellainen joka poistuu aina ketjusta, kun on puhunut itsensä pussiin. Miksi ei voi vaan tulla myöntämään virhettään kirjottaesaan asioita, eihän siinä mitään noloa ole?:whistle:
 
Oltiin just 2 viikkoa ulkomailla hotellissa, jossa ei ollut mitään ravintolaa. Minijääkaappi oli ja sinne pakattiin salaattiainekset, maidot, jugurtit, leivänpäälliset + kuivaruokana leipää, muroja, riisikakkuja hedelmiä yms.. ja niistä sai kyllä aamu/väli ja iltapalat tehtyä. Lounas ja päivällinen syötiin ravintolassa, välillä pelkkä päivällinen.

Tuosta aikuisen 2 aterialla pärjäämisestä. Normaalisti syön 4-6 pientä ateriaa päivässä, mutta esim. laivalla ollessa jos aamulla buffetissa on vetänyt mahan oikeasti ihan täyteen ruokaa, niin just ehkä pieni nälkä tulee sitten illiselle. Miehelle taas tulee jostain syystä paljon aiemmin nälkä ja hän käynytkin sitten syömässä lapsen kanssa useammin.
 

Yhteistyössä