Mitä lehtiä tilaatte?

Ei mitään. En ehdi lukea lainkaan, vaikka joskus oiskin kiva. Saan äidiltäni jotain lehtiä silloin tällöin, mutta nekin jää laatikkoon pinoa kasvattamaan ainakin pariksi viikoksi. Sitten joskus iltaisin saatan hätäsesti niitä vilkaista.
 
Eräs
Meille tulee sanomalehden lisäksi yksi paikallislehti, Me Naiset, Katso, mulle Voi Hyvin.. Lisäksi tulee Pirkka ja Yhteishyvä ja miehelle harrastuslehtiä. Saamme myös vanhemmiltamme lehtiä lainaksi, kuten Seura, Kotilääkäri ja Nykyposti. Että eipä paljon tartte ostella lehtiä, mutta ei niitä jaksa kovin tarkkaan lukeakaan, harmi kyllä !
 
aiemmin tuli kodin kuvalehti ja 2plus. Nyt kummassakin vähän taukoa, kun ei ehdi oikein lukea muuta kuin päivän lehden. Meidän perheen tilausta olen harkinnut ja kodin kuvalehdestä tykkäsin kovasti. Tulee vaan 2 kertaa kuussa eikä tahdo ehtiä lukea... :)
 
suklaa-fani
Kotivinkki noin vuoden eteenp. ja Meidän Perhe vielä vähä aikaa.
Tytölle Nallepuh ja Popi vielä myös.

Sitte paikallislehti 2 krt viikossa,muuta en nyt tilaakaan,kun ei raha varat salli.
Joskus jonku irtonumeron saatan ostaa,jossa tv-ohjelmat on.
 
wihtori
ainoo lehti mikä tulee tällä hetkeelä on paikallinen sanomalehti, seiskan ostan joskus irtsikkana ja kaksplussan varmaan tulevaisuudessa...mitään lehtiä en aio tilata...ja ekös noita lehtimyyjiä kismittää...ne kyllä jaksaa soitella harvase ilta ja tyrkyttää millon mitäkin.. :kieh:
 
Meille tulee kaksplus (Meidän perhe tuli ennen mutta minusta hieman liian pinnallinen ja lyhyet jutut), Anna (jonain tilaajalahjana) Meidän talo, Latu ja polku, KOdin kuvalehti (tykkään älyttömästi), sanomalehdet luen netistä ja joskus ostelen irtonumeroita tarjouslehdistä. jouluna tulee osteltua monia joululehtiä
 

Yhteistyössä