Mitä lelua ostaa tytölle 1-v lahjaksi?

Pallo oli meillä aika ykkönen.
Semmoinen palikka purkki, jossa erimuotoisia palikoita voi pudottaa purkkiin.
Rakennuspalikoita, perus puupalikat käy ihan hyvin.

Meidän lapset ei ole vielä 1vuotiaana perustanut mistään monimutkaisesta esim palapelit, legot. Silloin on tykätty vielä noista "vauva" leluista.
 
Kiitos kaikille, eiköhän tässä jotain keksitä.
Meillä kun tuo tyttö sai 1-v lahjaksi vähän liian isoille tarkotettuja leluja, tuli esim monta pakettia barbeja, prinsessa juttuja :/ jne. (ei oo sukuumme paljon noit atyttöja tullut ja sen kyllä sit tolleen huomaa)
 
vieras
Meillä toivotaan syyskuussa 1v täyttävälle tytsylle brion perästä vedettävää koiraa.. Iso tai pieni, ei väliä. Ja varmaan sitten ihan tavallista nukkea. Isommalta on jäänyt jos jonkin moista lelua, joten.. eikä meillä ainakaan tuossa iässä vielä kauheasti millään erityisillä leikitty.
 
Työäiti
Meillä tuo eläintarha oli vähän vaativa lego 1.5vuotiaalle, mutta tavallisten palikoiden kanssa on leikitty jo ennen vuoden ikää. Purkaen tietty eka.

Vedettävä brion muurahainen/koira on ollut suosittu vuosikkaana. 1v4kk lähtien Brion junarata ja nuppipalapelit. Kirjat kelpaa aina. Plaston astiat ja Jukka-palikkalaatikko. Meillä on olleet nuo FP Little Peoplet käytössä ennen vuoden ikää ja varmasti kauan vielä....
 

Yhteistyössä