mitä maksaa yksityisellä putkitus+risojen poisto?

Eli osaako kokemusta omaavat kertoa mitä tuollainen operaatio suunnilleen yksityisellä tulee maksamaan?
Vakuutuksesta toki saa takaisin, ja on varmaan lääkäri/lääkäriasema kohtaisia nuo hinnat, mutta suunnilleen mitä hintaluokkaa on ollut!!

Kiitos teille!! :)
 
kmh
Tosiaan tuo putkitus maksaa täällä Tampereellakin n.700e. Risojen poisto hinnasta en tiedä. Mutta jos teillä on siis vakuutus on mahdollista saada vakuutusyhtiöstä maksusitoomus. Eli yksityinen lääkärikeskus antaa hinta arvion (paperilla)ja lähetätte sen vakuutusyhtiöön. Näin ette joudu itse euroakaan sijoittamaan (paitsi omavastuu).
 
No tollasesta maksusitoomuksesta en ookkaan ikinä kuullu...pitääkin selvittää miten tapiolassa tuo toimis...:)

Sen kun tietää että nyt kun on lakot tulossa hoitopuolelle, ni kaikki nää "kiireettömät" leikkaukset siityy automaattisesti joulun jälkeen tehtäviks...ja on harmi jos poika joutuu tässä välissä joka kuukaus kärsimään kivusta syömään antibiootti kuurin, kun on tulehdus päällä...=(
 
Noin tonnin tuli lahdessa maksamaan, ite maksettiin vain oma vastuu, kun saimme maksusitoumuksen TAPIOLASTA. Eli me vietiin lääkärin kirjoittama lappu tapiolaan ja sieltä annettiin sitoumus. Itseasiassa operaatio tuli niin pikaiseen niin yksityiseltä soiteltiin vakuutusyhtiöön ja he hoitivat koko jutun keskenään.
 
Meillä risan poisto ja putkitus tuli maksamaan reilu 660 ?. Tuosta summasta on siis vähennetty Kelakorvaus. Tämä on myös Pikkujätissä(Itäkeskus). Alunperin piti vain putkittaa, mutta olivat poistaneet risan samalla, kun oli ollut tosi punainen. Tuliko tuo risanpoisto sitten "kaupan päälle" :LOL:
 
Maksusitoumuksen saa nopeasti kun vaan on yhteydessä vakuutusyhtiöön ajoissa ja pitää toimittaa samalla myös hinta-arvio.eli eka kannattaa olla yhteydessä yksityiseen lääkäriasemaan ja pyytää hintatiedot ja sit toimittaa ne vakuutusyhtiöön joka toimittaa sitoumuksen suoraan lääkäriasemalle.
on kyllä huomattavasti kätevämpi kun se että itse eka maksaa ja sit odottaa rahoja vakuutusyhtiöltä.

Täällä Hesan seudulla putkitus ja kitarisan poisto oli muistaakseni 1000euroa
 

Yhteistyössä