Mitä maksaa?

kuhan nyt uteliaisuudesta kysyn.. Et mitä maksaa teil muil lasten seurakunnan päiväkerhot? meil on silleen et syksy 30 euroo ja kevät 30 euroo ja 1 kerta per viikko. Onko toi olevinaan kallis vaiko halpa, ei meinaan hajuukaan. sit siit aika tyyrist tulee kun aattelee et meil on koht kolme lasta siel ja jokast saapi kuskata sinne noin 10 km ja ja vähintään 3 kertaa per viikko. esikoisel on mahollisuus 2 kertaa per viikko. mut ne kyl tykkää siitä kun näkee kavereit yms. Mut mites muilla päiväkerholaisilla?
 
vieras
Kannattaisko tuosta maksusta kirjoitella jo paikallislehden mielipidepalstalle tai olla yhteydessä kirkkoherraan. Eihän voi olla oikein että lapsille tarkoitetut hengelliset tilaisuudet on maksullisia, kun ne eivät ole aikuisillekaan. Melkoinen maksu on. Ilmeisesti kerhoihin on niin paljon kysyntää, että lapsia karsitaan tuolla maksulla, kun lapsiperheillä on tärkeämpiäkin rahareikiä. Huono homma.
 
En tiä vaan, en ole ikin tullu ees ajatelleeks, oon ollu ain siin uskos et ne maksaa muillakin, siis kun ne askartelee siel tosi paljon niin tottahan toki siitä kuluja tulee ja pieni seurakunta kyseessä ( hieman alle 2000 hengen paikkakunta) Täytyy ottaa asia varmaan puheeksi muitten äitien kanssa...
 

Yhteistyössä