Mitä maksaa?

Noin viisi kiloisen kissan viimeinen piikki? Pakko on luopua kissasta kun ei enää hoitopaikassa pidetä. Itse ei voida enää ottaa. Ollaan yritetty ettiä uutta kotia, vaan ei kukaan halua 9 vuotiasta kissaa ottaa... Sääli kun on muuten hyväkuntoinen ja terve eläin... :'(
 
Sae
Älkää nyt hyvät ihmiset lopettako noin nuorta kissaa! :/ Kyllä sille koti löytyy, vaikka sijaiskoti siksi aikaa, että pysyvä löytyy. Piikillä uhkailu ei todellakaan nopeuta kodin saamista, päinvastoin se voi hidastaa sitä, koska monet ajattelevat että tämä on taas "näitä" tapauksia.. Kertokaa kissan hyvistä puolista, luonteesta ja hoidosta.

Oletteko ilmoittaneet Apulassa www.lemmikkipalstat.net tai Keltaisen Pörssin annetaan osiossa?
 
Nala78 harmaana
Juu, apulassa on ollut ilmoitus koko kevään. Ja Lappeenrannassa, missä kissa on tällä hetkellä sijaishoidossa, on ollut kauppojen seinillä. On sitä kyseltykin, vaan aina kun saavat tietää tuon iän, niin homma tyssää siihen. Ihmisten mielestä 9-vuotias on jo vanha kissa... Tota Keltasta pörssiä en ookkaan vielä koittanut, tosin siellä varmaan sasta samanlaista ilmotusta. :( Siis tälle kissalle on uutta kotia ettitty jo pitkään.
 
Sae
Voisithan myös kysyä jostain löytölästä josko he voisivat ottaa kissan? Tietysti vasta äärimmäisessä hädässä, heillä kun on varmasti muutenkin tarpeeksi hoidokkeja.
 
mun vanhempien kissa oli 23 vuotias, kun jouduttiin lopettamaan, joten ei 9-vuotias vielä vanha ole :/
toi "ongelmahan" noissa kissoissa on, kun niitä on niin paljon muutenkin kodittomina :(
mutta luulenpa, että aikaa vie, mutta kyllä se koti löytyis jos jaksais vielä yrittää :attn: =)
 
Juu, meidän kissa on samanikäinen ja ihan nuorukainen vielä =)

Meidän naapurissa asui eläkeläisperhe jotka ottivat 10-vuotiaan sheltin kaverikseen ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.

Ehkäpä esim. joku vanhempi ihminen olisi valmis ottamaan tuollaisen "keski-ikäisen" kisulin lemmikikseen. Täytyisi tietysti tietää mistä kysellä....

Mutta tosiaan myös eläinsuojeluyhdityksen kautta kannattaa kysellä. Heiltä voi saada apua kodin hankinnassa ;)
 

Yhteistyössä