Mitä mieltä nimestä Leon?

  • Viestiketjun aloittaja "mona"
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Leo on mielestäni tosi kiva nimi, mutta Leon on suomessa/suomeksi ongelmallinen. Mieti nyt esim. "menen leon:ille tai Leon:ista tulee isona barista".... siis taivutukset ovat vaikeita ja kuulostavat tyhmiltä.
 
Sama leffa tulee mieleen, en kuitenkaan yhdistä verisyyteen vaan juuri siihen henkilöön, joka oli todella sympaattinen ja ihana mies. Eli positiiviset fiilikset on, tykkään nimestä. Jos ei sukunimi ole Möttönen tms. niin go for it. Ja ei minulta tarvitse lupaa kysyä vaikka haluaisi antaa sen nimen Möttösellekin ;).
 
"mona"
Tulipa mukavia kommentteja. Leoakin on mietitty, sillä esikoisen nimi on Lukas ja L-alkuiset nimet kiehtoo. Ruotsinkielinen sukunimi meillä, mutta ihan suomenkielisiä ollaan molemmat.

Itse en tuota leffaa tiedä ollenkaan, täytyypä kysyä mieheltä tietääkö.
 
"seiska"
Yhden hiekkalaatikkotutun nimi on Leon. Kaunis nimi, eikä mielestäni yhtään sen hankalampi kuin muutkaan vähän harvinaisemmat nimet. Vähintään yhtä hankalaa on esim. aina selittää, että kuinka monella ii:llä se Pia kirjoitetaan.
 
[QUOTE="mona";25736925]Tulipa mukavia kommentteja. Leoakin on mietitty, sillä esikoisen nimi on Lukas ja L-alkuiset nimet kiehtoo. Ruotsinkielinen sukunimi meillä, mutta ihan suomenkielisiä ollaan molemmat.

Itse en tuota leffaa tiedä ollenkaan, täytyypä kysyä mieheltä tietääkö.[/QUOTE]
Lukas Lalli Leon ;)
 

Yhteistyössä