Mitä mieltä olette olohuoneesta?

  • Viestiketjun aloittaja blogin lukija
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Ihan ok. Tuos koukeroinen seinähäkkyrä oli hirveä, eikä sovi muuhun sisustukseen. Samoin inhoan noita tähtityynyjä ja kaikkia tekstikoristeita seinillä. Mutta muuten hyvä.
 
"Hannele"
Äärettömän tylsä. Ei sovi muuhun asuntoon ollenkaan. Miksi pitää verhotkin olla beiget, kun nuo seinätkin ovat jo beiget?!
Maalaisin seinät valkoisella ja yhteen seinää joku nätti borås tapetti vaikkapa.
Isompi ja näyttävämpi matto ja sohvan harmautta myös muualle..
 
"JJJ"
Kivan valoisa, mutta liian valkoinen, ensimmäinen ajatus oli ahdistus siitä jatkuvasta siivoamisesta, pyyhkimisestä ja luuttuamisesta jota tuolla joutuisi tällä perheellä tekemään.... :D Mutta joo, voisin tuolla viihtyä jos tuonne ei päästettäisi yhtäkään lasta eikä koiraa, jos tuo olisi vain äidin olohuone :)
 
ei
Tylsä. Tekstiileillä väriä! EI saman värisiä verhoja ja seiniä! Huone huutaa piristystä, siitäkin huolimatta, että tyylissä on kai haettu rauhallista tunnelmaa. Ryhdikkäillä verhoilla saisi jo ihmeitä aikaan. Ja tuo musta sohva näyttää irralliselta. Ihan hyvän siitä saa, kun vielä vähän yrittää...
 
  • Tykkää
Reactions: DaLin
Minäkin olen vaalean/valkoisen sisustuksen ystävä, mutta jotakin väriä pitää olla. Tuo beige on niin mauton ja hajuton. Vaihtaisin tuon beigen johonkin kirkkaampaan. Juurikin borås tyylinen tapetti yhdelle seinälle tai jotain, mikä olisi sitä JOTAIN.
Todella tylsä.
Mä sijoittaisin ihan eri tavalla kalusteet.

Mutta siis ihan nättiä on kai.
 
Innovaatiopuute
Pyytääkö ap alias blogin pitäjä nyt palstalaisilta näkemyksiä ennen&nyt eroista? Aika tylsän väritöntä on, tavaraa on varmaan aika minimoitu kun kerran portaikkoiden alla oleva tila on varaa pitää tyhjänä ja tuo tv seinässä yksin mustana ja muut täysvalkoisina luovat sairaalamaista fiilistä.
 
Ketjun aloittaja
En ole blogin pitäjä vaan lukija. Meillä on saman mallinen olohuone ja samoja kalusteitakin. Siksi kyselen mielipdiettä tästä = saan vinkkejä myös itselleni.
 

Yhteistyössä