Mitä päälle "aikuisten vaateliikkeen" työhaastatteluun??

  • Viestiketjun aloittaja Linneva
  • Ensimmäinen viesti
Linneva
Minulla on ensi keskiviikkona työhaastattelu vaateliikkeen myyjäksi liikkeeseen, joka myy kenkiä ja vaatteita. Kyseessä ei ole mikään nuorisovaateketju vaan enemmän laatua myyvä 30+ ikäisten ostospaikka, ei kuitenkaan mikään tanttaliike. Oma pukeutumistyylini on aika värikäs, persoonallinen, rento ja nuorekas joten luultavasti ostan jotain siistimpää haastetteluun, kaapistani ei siis oikein löydy kauluspaitoja tai suoria housuja. Olen melko muodokas, en kuitenkaan selkeästi lihava vaan lähinnä isorintainen (...ja perseinen..).

Mitäs te laittaisitte päällenne? Joku siisti mekko ja kengät? Vai voiko laittaa esim. farkut ja siistin tunikan? Millaiset kengät, voiko laittaa jo pitkät saappaat ohuiden sukkahousujen kanssa? Ellei nyt ole sinä päivänä mikään +25 astetta.
 
"vieras"
Täytyy tunnustaa että luin otsikon lainaukset Alusvaateliikkeeksi, enkä aikuisvaateliikkeeksi :D

Mutta pukisin jotain asiallista ja jotain rentoa. Esim siistit farkut, ja joku kaulus t-paita. Ei pitkiä saappaita vielä.
 
"vieras"
Siisti mekko ja saappaat kuulostaisi hyvältä, jos se yhtään mukailee liikkeen myyjien pukeutumista ja liikkeen tarjontaa. Piristäisin asua jollain kivoilla koruilla, mutta ei varmaan kannata mennä liian "prameana", kun haet työpaikkaa ja pitäisi näyttää siltä, että voi tehdä töitä ilman että pelkää kynnen katkeavan tai kaikkien sadan timanttikäsikorujen takertuvan kiinni myytäviin vaatteisiin :D.
 
[QUOTE="sad";24443908]Hah. Otsikon perusteella luulin, että joku pornahtavia vaatteita myyvä liike. :D[/QUOTE]

jep mä kans aattelin että tässä ketjussa ollaan hakemassa pornovaatekauppaan töihin ja kysellään vinkkejä työhaastatteluun :D:D
 
"alma"
Joo, mullakin tuli joku aikuisviihdekauppa mieleen.
Jos et käytä suoria housuja ja vastaavia muutenkan, niin älä ala "naamioitumaan", kyllä persoona saa näkyä pukeutumisessa.
Joka tapauksessa varmaankin selvität vähän liikkeen merkkivalikoimaa, joten voit vaikka yhden "oikean" merkkisen vaatteen pukea päällesi.
Esim. siistit farkut ja neule, tai mekko ja saappaat kuulostaa mielestäni hyvälle.
 

Yhteistyössä