Mitä pientä veljille ja siskon miehelle joululahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja Gingin
  • Ensimmäinen viesti
Gingin
Vietämme joulua sisarusteni ja näiden perheiden kanssa. Olemme sopineet ettei ole pakko ostaa joululahjoja mutta saa ostaa jos löytää jotain pientä, kivaa ja sopivaa. Niinhän siinä käy joka vuosi, että siskolle ja veljien vaimoille löydän joulutorilta tai vastaavista kivat joululahjat ohimennen. Veljille (2 kpl) ja siskon miehelle en taas löydä mitään vaikka muistaisin katsella juuri heille sopivaa. Ilmeisesti muillekin käy näin koska veljeni tai siskoni mies eivät yleensä saa kuin 1-2 pakettia. Siskon mies ei välttämättä yhtään kun on saanut siskoni lahjan jo aikaisemmin eikä hänellä ole läheisiä sukulaisia elossa tai Suomessa asumassa.

Olisi siis kiva ostaa jotain pientä heillekin koska onhan se vähän tyhmää kun muut aukaisevat paketteja ja heille ei lahjoja ole välttämättä edes sitä yhtä. Jonkun mielestä aikuiset ei tarvitse lahjoja, tiedetään eli sitä ei tarvitse tulla sanomaan :) vaan niitä vinnkejä kaipaan!!
 
Gingin
En osaa tehdä käsitöitä ja melkein kaikki muut istuvat aina kudin kädessä. Mikään syötäväkään ei oikein ole hyvä idea kun ovat sellaisia etteivät oikein juhlissakaan ota kun kahvia ja ehkä jonkun yhden suolaisen tarjottavan. Mutta eivät siis välitä mistään herkuista.
 

Yhteistyössä