Mitä puette vauvalle ulos vaunuihin näillä ilmoilla?

  • Viestiketjun aloittaja a
  • Ensimmäinen viesti
mulla on sisävaatteet, ruskovillan villahaalari, ruskovillan kypärämyssy, villasukat, villatumput.
sit välikausihaalari sekä pipö kypärämyssyn päällä. ja jalassa sellaset karvavuoritöppöset.

Nollassa laittaisin varmaan toppapuvun päälle vaunuun ton välikausihaalarin sijasta
 
Meidän 4 kk tirriäisellä oli tänään tuulessa ja n. 10 lämmössä päällä body,puolpotkarit, äp pörrö sukat ja tumput ja sitten se radallinen vanu haalari ja kypärälakki. Sadesuoja oli vaunuissa päällä jans ja kovassa kopassa jalkapeitto.

Nollaan ku menee niin kova koppa vaihtuu pehmeään muuten samat päällä.
 
meillä on 3kk pojalla ollut body ja potkarit, sitten tumput ja ohut pipo, haalari ja huppu päässä. vaunuihin laitan vielä makuupussin pehmeään koppaan ja kopan päällä on sellanen suoja ja sitten vielä vaunujen suoja. herätessä poika on lämmin, joten kylmä ei ole koskaan ollut.

ja poika nukkuu siis parvekkeella päikkärit. mutta vaikka oltais kävelyllä, on samanlaiset vaatteet.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Aika vähän puette?
Kaikki lapset on erilaisia. Toinen tarvii villavaatteet ja toppapuvun kun toinen taas on hikinen pelkässä kevytvanupuvussa. Nämä kaikki oppii aina kokemusten kautta. ;)

Ja lisään vielä sen että vaunuissa on kuitenkin lämmin nukkua kun ei sinne vinkka pääse ja makuupussikin lämmittää! =)
 
Riippuu lapsesta ja sen iästä.
Minun tytär on 2,5 vuotta ja hän on tähän asti nukkunut parvekkeella. Nyt opetellaan nukkumaan sisällä kun ei enää mahdu rattaisiin.

Meidän neiti on ollut aina varsinainen vilukissa joten sille puetaan ulkona nukkumiseen (2h) Ohut makuupussi. Ja sitten päälle: kypärälakki,villamyssy, sukkikset ja pitkähihainen,rukkaset, 2 villasukat,villahaalari ja fleecehaalaritai velourhaalari. ja sitten vielä makuupussin päälle kertainen fleece peitto. Näin meillä on menty jo 3 syksyä. Pakkasella laiteaan toppis villavaatteiden päälle ja toppalakki otetaan turkismakuupussikäyttöön.
 
Meillä oli neidillä 10kk rattaissa: body, sukkikset, ohut päällyspaita, ja trikoot, villasukat+töppöset, lapaset, kypärämyssy+puuvillamyssy ja toppapuku. Tuuli sen verran kova että käytetty jo toppapukua, eikä tartte sinne alle aina niin paljoa.
 

Yhteistyössä