Mitä ruokaa tehdä pelkällä vedenkeittimellä?

  • Viestiketjun aloittaja kokit hoi!
  • Ensimmäinen viesti
kokit hoi!
Hei olisko kellään ideaa, mitä lapsille maistuvaa ruokaa voisi tehdä pelkän vedenkeittimen avulla? Jääkaappia tai muita hienouksia ei ole käytössä, pelkkä vedenkeitin.

Omat ideani rajoittuvat pikapuuroon ja nuudeleihin. Auttakaa naista pulassa pliide!
 
Saako kysyä että mites noin heikko tilanne on ettei ole muuta kun vedenkeitin? :O isommista marketeista löytyy paljon "lisää vain vesi" ruokia mutta eivät ole kyllä terveellisemmästä päästä... :(
 
"aloittaja"
Saako kysyä että mites noin heikko tilanne on ettei ole muuta kun vedenkeitin? :O isommista marketeista löytyy paljon "lisää vain vesi" ruokia mutta eivät ole kyllä terveellisemmästä päästä... :(
Ei asuta missään hylätyssä asuntovaunussa jos sellanen tuli mieleen :D

Menen lasten kanssa viettämään lomaa naapurikaupunkiin sukulaisen tyhjillään olevalle asunnolle, jossa on keittiöremontti kesken ja mikroakaan siellä ei ole. En ole varma onko tuolla kotiinkuljetuspitserioita ja kahden koululaisen lisäksi vilkas taapero ja konttaava vauva pitävät huolen ettei huvita aina lähteä ravintolaan, jos on mitään mahdollisuuksia saada ruokittua lapset kotosalla.
 
[QUOTE="Sirkkeli";29098408]Jos on pistorasia käytössä, niin kävisin ostamassasellaisen pöytälieden missä on levy tai kaksi. Ei paljon maksa.[/QUOTE]

Tekisin samoin. Sit mukaan kattila ja paistinpannu.
Jos muutamankin päivän lomalla viettää, niin investoiminen tuommoiseen tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin hankkia takakontillinen lisäävainvesi- ruokia.

https://www.toknet.fi/hyundai-keittolevy-hp212-d-2-levyinen/6438114684665/dp
 
"aloittaja"
[QUOTE="vieras";29098553]Onpa mukava loma-asunto... :D[/QUOTE]

No joo, muuten on ihan ok paikka, mm. kylpytynnyri sellasella lasitetulla terassilla. En viitsi raahata mitään mikroja tai irtolevyjä mukana jos vain suinkin pärjätään jotenkin myös ilman.

Pussimuusi oli hyvä ehdotus, kiitos!
 
[QUOTE="aloittaja";29098583]No joo, muuten on ihan ok paikka, mm. kylpytynnyri sellasella lasitetulla terassilla. En viitsi raahata mitään mikroja tai irtolevyjä mukana jos vain suinkin pärjätään jotenkin myös ilman.

Pussimuusi oli hyvä ehdotus, kiitos![/QUOTE]

En nyt kutsuisi parikiloisen keittolevyn mukaanottamista "raahaamiseksi". Minun mielestäni on himputisti hankalampaa keksiä, hankkia ja raahata mukana sapuskoita joiden valmistus onnistuu pelkällä vedenkeittimellä.

Mutta makuasioista ei kannattane kiistellä.
 
"Liisi"
Couscousia voi tehdä pelkästä ryyneistä ja kuumasta vedestä. Itse lisään mausteeksi kasvisliemikuution. Lisäksi kasviksia, tonnikalaa, ananasta, feta-juustoa, rae-juustoa, oliivia tai muuta vastaavaa, sekoitat vain joukkoon.
 
"tinde"
Kananmunia voi keittää vedenkeittimessä. Munat keittimeen, vettä päälle, keitin päälle, sitten muutaman kerran keitetään vesi ja munat on valmiit! Joskus töissä keitettiin munia näin salaattiin, kun ei ollut muuta keittomahdollisuutta.
 
hdnjdglkd
[QUOTE="vieras";29099397]No pussimuusi nyt ei liene taaperolle niin paha noin väliaikaisesti.

Toisaalta itse en tekisi tuollaista ratkaisua ollenkaan, että viettäisin pikkuisten kanssa lomaa paikassa, jossa ei ole keittiötä eikä ravintoloita lähellä tai kätevästi saavutettavan paikan päässä.[/QUOTE]

Ap ei kysynyt aloituksessa ruokia jotka sopivat lapselle ja taaperolle.
 
nojoo
[QUOTE="Liisi";29099420]Couscousia voi tehdä pelkästä ryyneistä ja kuumasta vedestä. Itse lisään mausteeksi kasvisliemikuution. Lisäksi kasviksia, tonnikalaa, ananasta, feta-juustoa, rae-juustoa, oliivia tai muuta vastaavaa, sekoitat vain joukkoon.[/QUOTE]

Ei niillä ollut edes jääkaappia käytössä. En kyllä lähtisi moiseen paikkaan lasten kanssa!
 

Yhteistyössä