mitä silikonirinnat suomessa tehtynä maksaa?

  • Viestiketjun aloittaja harkitseva
  • Ensimmäinen viesti
ex-riippa
Pelkällä kohotuksellakin saa kivat rinnat ja on turvallisempaa. Implantit kohotettuihin rintoihin on aika iso riski ja silloin ei saa ns. kapselitakuutakaan. Tai saa jos implantit laitetaan erikseen myöhemmin parantuneisiin rintoihin (joka kallista ja hankalaa...).

http://www.sairaalakl.fi/ esim. tuolla mastopexia kohdassa (http://www.sairaalakl.fi/contents/index.php/artikkelit/rinnat/ -->sieltä kts. rintojen kohotus ilman ilmplantteja) kuvat mitä pelkällä kohtuksella saa aikaan. Olen nähnyt implantit + kohotuksen teheen naisen rinnat ja ne arvet olivat levemmät ja rumemmat sekä niistä oli aiheutunut ongelmia.

Hintoja voit katsella eri sairaaloiden sivuilta. Aika kallistahan se...
 
kohotuksesta jää isot arvet. voi olla että pelkkä implantti saa rinnan kohoamaan?
löysää nahkaa voidaan poistaa toki muullakin tavalla jos ei kunnon ripustuksia tarvitse tehdä. eli siis leikata ihoa pois nännin ympäriltä.
kannattaa kääntyä kirurgin puoleen,mehiläinen yms. klinikat kannattaa soitella. nuo kaksi ylläolevaa unohtaisin samantein.
 
600cc hakusessa
Idästä saa hieman halvemmalla näemmä, mut arveluttaa kyllä sinne lähtee hakeen http://glamouriajakauneutta.blogspot.fi/2013/03/tissit-kuntoon-paljon-silikonit-maksaa.html
 
olen alkanut vakavasti harkita roikkotissieni korjausta, kohotus + implantit, hinta vain askarruttaa? kellä on tai on hankkimassa ja tietää hinnoista ?
Muista kertoa tuo summa sitten, sanotaanko vaikka viidellä, tiesitkö että silarit pitää uusia, 8-10.vuoden välein! Joillain alka kapseloitua jo 4.vuoden päästä laitosta=uusiminen ja taas rahaa palaa!?
 

Yhteistyössä