mitä suunnitelmia viikonlopuksi?

  • Viestiketjun aloittaja äiksä
  • Ensimmäinen viesti
Reissataan Tampereelle, tyttö menee isälleen yöksi, minä treffaan oman isäni pikaisesti, sitten lohdutetaan anoppia, la aamuna ryntään kaupunkiin kaverini kanssa ja iltapäivällä haen tytön hoidosta, sitten mennään mummolleni. Sunnuntaina aamupäivällä siirrytään pynttäytyneenä tavaroiden kanssa äidilleni, jonne raahataan parit päiväpeitot, sitten mennään tunniksi serkkuni pojan synttäreille ja hypätään bussiin, kaahataan pysäkille ja palataan kotiin. Maataan kotona puoli kuolleena sohvalla ja valmistaudutaan maanantain työvuoroihin henkisesti.
 
"mie"
Saunotaan, syödään herkkuja, käydään ostoksilla, raahataan lapsia harrastuksiin, aikuiset käy molemmat juoksemassa ja salilla, pelataan ja ulkoillaan lasten kanssa, tavataan isovanhempia, ja käydään yksillä synttäreillä..
 
Lepään, ei mitään muita suunitelmia.
Ehkä vois leipoo omenapiirakan huomenna.
Pari puolukkapaukkua ja yhen siiderin juon tänään.
 
Viimeksi muokattu:
"Marilee"
Nyt tässä otetaan ekaa sidukkaa. Kaapissa kanssa viiniä, viinaa ja lisää siideriä. Ja paljon eineksiä. Kaapeissa kans suklaata ja muuta namia. Ja paljon tupakkaa. Sitten vaan hiukan vauhtia päälle ja matka alkaa. Sitten vaan armotonta nettiflirttiä ukkeleiden kanssa. Ei sitä sitten tiedä jos vaikka seuraa sais ilonpitoon. Kai sitä sitten simahtaa taas kaikki valot päällä, telkkusta raikaa musavideot ja ittensä löytää lauantaina alastomana sammuneena jostain sohvalta. Sitä en sitten tiä onko joku ukonköriläskin jossain nurkissa. Lauantaina pitää sitten ajoissa aloittaa, kenties kahden nousun taktiikka.

Sunnuntaina topumista ja leffojen kattomista. Paljon pizzaa, cokista ja suklaatia.

IHANAA!!!
 
VS
Mies metsällä koko vkl aamusta iltaan ja illasta aamuun. Mulla huomenna kutsu kaverin luokse kotiesittelyyn, kuopus lähtee sinne ainakin mukaan. Sunnuntaina on sitten kunnallisvaaliehdokkaille tilaisuus, minne lienee mentävä. Tai lupasin mennä, ja antaa lopullisen vastauksen siitä, asetunko ehdokkaaksi vai en...
 
lucifer
tultiin mummolaan,ajelin lehmät navettaan ja lämmittelen tässä saunaa, huomenna jos ei sada nostetaan pottu. sitten on pullanleivontaa ja vapaata oleskelua.sunnuntaina kotio ja illalla vieraiden kanssa illanistumista.
 

Yhteistyössä