Mitä taaperolla päällä sisällä?

Huomasin tuossa että pidän usein 1,5 vuotiaalla pojalla näin talvella päällä ehkä liikaa vaatetta. Eli meillä on kalsarit, pitkähihainen body ja sen päällä college-asu. Sit tietty sukat jalassa. Tuntuu että tää varustus jää usein ulkoilun jälkeen päälle eikä sit tule vähennettyä vaatetusta. Sisällä ihan normaali lämpötila.

Mites muilla?
 
Meillä kuopuksella (9.5kk) on yleensä potkupuku tai pitkähihainen body ja puolpotkuhousut. Ja esikoinen (2v 1kk) tykkää juosta ihan vaippasiltaa,mut jos ulkoa on tultu niin yleensä jätän välihousut ja t-paidan päälle.
 
hups
Meiän tytöllä yleensä body/ohut pitkähihanen + sukkikset/collegehousut + sukat. Melkein jää collaripaidat käyttämättä, kun tuntuu hassulta laittaa ilman aluspaitaa ja sisällä mun mielestä liian kuuma kaks paitaa.
 
Pojalla (1 v 1 kk) sisällä vaatetuksena melkein aina pitkähihainen body/pusero ja sukkikset tai collegehousut sekä sukat. On aina ollut "kuumaverinen" eikä puhettakaan, että päällä olisi sisällä koko collegepuku, varsinkin kun alla pitäisi melkeinpä olla joku ohut pusero ettei napa näy paidan noustessa touhutessa kainaloihin.
Sisällä lämmintä +20 - 22 astetta.

Tykkään myös pitää poikaa sisällä puettuna niin, että uloslähtiessä on kätevää lisätä jo olemassaolevien vaatteiden päälle lisäkerros ja ulkovaatteet. Ei tarvitse aloittaa uloslähtiessä koko ruljanssia alusta vaihtamalla alle ulkoiluun sopivaa vaatetusta. Äidin laiskuutta vai viisautta? Tiedä häntä!
 
Meillä (melkeen 2vuotias) pojalla on päällä aina sukkahousut,t-paita ja pitkähihainen.On sitten helppo lähteä ulos kun ei tartte lisätä kun collegehousut.Aina ei niitäkään jos ulkona on lämpimämpää.
 
Neitillä on yleensä paita,housut ja sukat.Itse nykii sukat pois jalasta.
Yöllä on korkeintaan paita koska tahtoo olla aina hikinen nukkuessaan.
Meillä on vissiin sen verran lämmin, että ei tarvii paljon vaatetta.
 
sukkahoususankari
Aika monella tuntuu lapset olevat kotona alusvaatteillaan, eli sukkahousut jalassa. Oletteko aikuisetkin itsekin kotona sukkahousuissa / aluskalsareissa?
Miksi tytölle ei nykästä siihen sukkisten päälle hametta?

Meilläkin on joskus tilanteita että poika menee kalsareissa. Normaalipmaa kuitenkin on että on yks vaatekerta, eli pusero ja housut / collarihousut.

Joskus jää ne alusvaatteet alle, aika usein -t-paita pusero alle. Meillä on aika viileä asunto ja joskus on lapsella kädet kylmät, silloin olen laittanut vielä villatakin tai vast. lisäpuseron päälle.
Tossuja käytetään fiiliksen mukaan.
 

Yhteistyössä