Mitä tämä merkki (Y) tarkoittaa?

  • Viestiketjun aloittaja Tietämätön
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Nin peukku/peukutus tarkoittaa eri asiayhteyksissä eri asiaa.. sehän on ilmiselvä peukku.. kun asiayhteys on v-mäinen tai seksuaalinen kyseessä on se likaisempi naisen alapää-peukutus ja kun kyseessä on jokin muu asiayhteys niin silloin tarvitaan sitä puhtaampaa peukkua joka tsemittää :)
 
ME TIETÄVÄISET LAPSUKAISET !
se on peukku , peukutus , OLETTEKO NIIN TYHMIÄ , FB CHATISSAKIN KU TEKEE TÄN (y) SIITÄ TULEE PEUKKU. se ei todellakaan tarkoita naisen alapäätä. ymmärtäkää tämä asia. URPOT ! onneksi tulimme kertomaan tämän asian teille (; näkemiin !
 
VOI TEITÄ IDIOOTTEJA!!
Ei oo kyllä järki päätä pakottanu niillä jotka väittää että (y) tarkoittaa NAISEN ALAPÄÄTÄ KUN se tarkottaa PEUKALOA JOKA ON PYSTYSSÄ ELI PEUKUTTAA!!! Esim. Jos kirjoitat www.facebook.com nimiselle sivustolla yksityisviestinä jollekkin (^^^) , ruutuun ilmestyy hain kuva. Samoin käy jos kirjoitat (y) niin näytöllä se on 'like' peukalo. MUTTA SE EI MUUTU PEUKALOKSI JOS SEN KIRJOITTAA SEINÄLLE TAI KOMMENTOI!! ELI TE SAATANAN STALKKARI ÄIDIT LOPETTAKAA SE PENTUJENNE STALKKAUS JA LOPETTAKAA SE VITUN HOKEMINEN!!
 
MINTTU!!!
Alkuperäinen kirjoittaja VOI TEITÄ IDIOOTTEJA!!;28273741:
Ei oo kyllä järki päätä pakottanu niillä jotka väittää että (y) tarkoittaa NAISEN ALAPÄÄTÄ KUN se tarkottaa PEUKALOA JOKA ON PYSTYSSÄ ELI PEUKUTTAA!!! Esim. Jos kirjoitat www.facebook.com nimiselle sivustolla yksityisviestinä jollekkin (^^^) , ruutuun ilmestyy hain kuva. Samoin käy jos kirjoitat (y) niin näytöllä se on 'like' peukalo. MUTTA SE EI MUUTU PEUKALOKSI JOS SEN KIRJOITTAA SEINÄLLE TAI KOMMENTOI!! ELI TE SAATANAN STALKKARI ÄIDIT LOPETTAKAA SE PENTUJENNE STALKKAUS JA LOPETTAKAA SE VITUN HOKEMINEN!! TÄH TAJUSITTEKO TE JO!! ETTE VARMAAN TE SAATANAN IDIOOTIT!!!
 
MINTTU!!!
Alkuperäinen kirjoittaja VOI TEITÄ IDIOOTTEJA!!;28273741:
Ei oo kyllä järki päätä pakottanu niillä jotka väittää että (y) tarkoittaa NAISEN ALAPÄÄTÄ KUN se tarkottaa PEUKALOA JOKA ON PYSTYSSÄ ELI PEUKUTTAA!!! Esim. Jos kirjoitat www.facebook.com nimiselle sivustolla yksityisviestinä jollekkin (^^^) , ruutuun ilmestyy hain kuva. Samoin käy jos kirjoitat (y) niin näytöllä se on 'like' peukalo. MUTTA SE EI MUUTU PEUKALOKSI JOS SEN KIRJOITTAA SEINÄLLE TAI KOMMENTOI!! ELI TE SAATANAN STALKKARI ÄIDIT LOPETTAKAA SE PENTUJENNE STALKKAUS JA LOPETTAKAA SE VITUN HOKEMINEN!! HÄH! TAJUSITTEKO TE JO? ETTE VARMAAN TE SAATANAN IDIOOTIT!!! MEEN NYT PRO HOTELLIIN! MOIDO!!!:D
 

Yhteistyössä