Mitä tänään päivälliseksi?

  • Viestiketjun aloittaja ei jaksa
  • Ensimmäinen viesti
Kävin ettiis sen reseptin:

Peppi-Pitkätossun voimavuoka

6-8 annosta
Aktiivinen valmistusaika: 20 min
Passiivinen valmistusaika: 40 min

1 rkl öljyä
800 g nauta-sikajauhelihaa
1 prk (70 g) tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
350 g (noin 7 dl) pätkäspagettia
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nannanapa:
Kävin ettiis sen reseptin:

Peppi-Pitkätossun voimavuoka

6-8 annosta
Aktiivinen valmistusaika: 20 min
Passiivinen valmistusaika: 40 min

1 rkl öljyä
800 g nauta-sikajauhelihaa
1 prk (70 g) tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
350 g (noin 7 dl) pätkäspagettia
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Joo, löysin tän jo ja ruoka tulossa hyvää vauhtia :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nannanapa:
Kävin ettiis sen reseptin:

Peppi-Pitkätossun voimavuoka

6-8 annosta
Aktiivinen valmistusaika: 20 min
Passiivinen valmistusaika: 40 min

1 rkl öljyä
800 g nauta-sikajauhelihaa
1 prk (70 g) tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
350 g (noin 7 dl) pätkäspagettia
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
tapposuolasta! :eek:
 

Yhteistyössä