Mitä tänään suunnitelmissa?

Aamupäivä menee pyykkien parissa. Iltapäivällä menen uusinta kuulusteluun poliisiasemalle. Minultahan pe-la yönä varastettiin rahat lompakosta kotona. Pojan kännykkä joka pöllittiin kans saatiin jo la iltana mutta rosmo oli heittänyt SIM-kortin pois. Poika joutuu kuulusteluun myös.
 
Joo ajattelin ottaa löysemmin kuin vkl. Tuli siivottua talo ja autotalli. Lauantai menikin autotallissa ja nyt raatona miljoona uutta lihasta ;)
Josko tänään vaan tuo kasan pyykkejä silittäisin.
Iltapäivällä vois saunan lämmittää ja mennä istumaan sinne laittas musiikit soimaan ja nauttis lomasta :D
 
Eipä kummempia.. tässä vaan odottelen että lähtö synnyttämään tulis :snotty: nyt rv 39+2... Tiedän, itseni kiduttamista odottaa sellaista mitä ei voi tietää koska tapahtuu.. pitäis vaan pyrkiä elää ja olee ihan normaalisti.. |O mutta kun on niin turhautunut olo jo....
 
Kohta lähdetään kaupungille lasten kanssa, treffataan siellä siskon mies lapsineen ja mennään shoppaileen. Jossain vaiheessa käydään syömässä, en tiedä missä ja mitä. Myöhemmin kaverin luokse kyläilemään ja koiraa katsomaan. Ilta vietetään ihan kotosalla, lasten nukahdettua vähän jumppailen ja teen paperitöitä.
 

Yhteistyössä