MITÄ TAPAHTUU ENSI KERRAN LAPSETTOMUUSPOLIKLINIKALLA??

Olemme mieheni kanssa yrittäneet saada aikaiseksi pikkukakkosta yli vuoden. Terveyskeskuksessa on hiljattain tehty peruskokeet ja tutkimukset; muunmuassa otettu PAPA-näyte. Lääkäri laittoi lähetteen lapsettomuuspoliklinikalle ja aika olisi jo ylihuomenna.

Haluaisinkin nyt tietää, mitä siellä tehdään ensimmäisen käynnin yhteydessä? Kertoilkaa kokemuksia ja valistakaa tietämätöntä! Jänskättää kun ei tiedä mitä tuleman pitää ja meno lähestyy kovaa vauhtia!
 
Eikö siellä tehdä mitään tutkimuksia? Terveyskeskuksessa tehtiin kuitenkin vaan peruskokeet: hormonitoiminta, kilpirauhastoiminta, virtsanäyte jne. eikä missään ollut niiden perusteella vikaa. Alkaa itseäänkin epäilyttämään, että yritystä on ollut liian vähän eikä sen takia ole tullut raskauduttua!

Kaipailisin vielä lisää kommentteja ja mahdollisia kokemuksia! Onko lapsettomuuspolilla käynti yleensä kätilön vai lääkärin vastaanottoaika?
 
vastatkaahan nyt jotka asioista tiedätte, mä hoidoissa yksityisellä ja siellä käydään aina ensikäynnillä jossa kartoitetaan mitä tutkitaan jne. mutta yleisestä puolesta en tiie..mä juttelin ensin lääkärin ja sitten kätilön kanssa... semmoisia...
 
Aukiolotutkimus ja kierronkartoitus voidaan tehdä sekä mies voi antaa siemennestenäytteen. Jotain verikokeita mitä ei aiemmin ole huomattu ottaa voidaan vielä ottaa ja mahdollisesti hoitokin voi alkaa samantien jos kierto on sopivassa vaiheessa.

Klinikalla, ainakaan yksityisellä ei 100% varmasti sanota, että olette yrittäneet liian vähän.
 
Nyt on sitten sekin koettu ja nähty! Ultralla katsottiin ja todettiin, että munarakkula on kehittynyt oikealle puolelle ja todennäköisesti irtoaa lähipäivinä! Mitään vikaa ei näyttänyt olevan; seuraavaksi tutkitaan miehen siemenneste ja katsotaan sitten mitä jatkossa seuraa. Lääkäri totesi, että näyttäisi olevan täydet edellytykset raskaaksitulemiselle!
 

Yhteistyössä