Tein eilen taas pitkästä aikaa pullaa, siis vuosiin en oo sitä tehny kun en oikeastaan kertaakaan vielä siinä hommassa ole onnistunut. Mutta siis; miten pullasta tulee pehmeä ja kuohkea? Meidän eiliset pullat ovat jo nyt sellaisia vittumaisen kiinteitä ja kovahkoja. Laitoin taikinaan yhden munan. Se oli varmaan virhe nro1? Ja toinen virhe oli liian pitkä alustaminen? Annoin kohota ennen leivontaa ja toisen kerran ennen uuniin laittoa. Auttakaa! Hermot menee.
Eilen kyllä pyhästi lupasin itselleni että ostan pakastealtaasta tästä lähtien aina Kotiuunin voisilmäpullia, mutta toisaalta haluaisin kyllä itse leipoa laskiaispullat.... Hmmm.......
Eilen kyllä pyhästi lupasin itselleni että ostan pakastealtaasta tästä lähtien aina Kotiuunin voisilmäpullia, mutta toisaalta haluaisin kyllä itse leipoa laskiaispullat.... Hmmm.......