Mitä teet saadaksesi seksiä?

  • Viestiketjun aloittaja "Miuku"
  • Ensimmäinen viesti
"Veera"
En ole kiinnittänyt huomiota miten meillä aloitteet tehdään. Seksiä on melkein joka päivä ja se vaan tapahtuu.

Ehkä sitten miettisi noita aloite-asioita jos seksiä olisi harvemmin.
 
No ei ole varsinaisia aloitteita. Normaalien arkitoimien ohessa ohimennen saatetaan silitellä tai jos vaikka pyllistelen hommia tehdessä niin mies tulee taakse hivelemään. Siitähän sitä jo tietää että mielessä on :)
Sitten saunassa/sängyssä ollessa sitä vain aina ollaan lähekkäin, silitellään ja hyväillään. Leffaa katsoessa ollaan lusikassa ja yksi asia johtaa toiseen. Vaikka ei johtaisi aina seksiinkään niin läheisyyttä on joka päivä ja se sitten siitä lähtee etenemään luonnostaan jos niikseen tulee. Kyllä sitä jo hengityksen tahdista jne tietää milloin alkaa kellot soida :)
 
Yleensä kysyn suoraan, että mennäänkö panemaan tms., koska sopivia aikoja pikkulapsiperheessä on aika vähän eli täytyy olla silloin reippaana asialla kun sopiva tilaisuus tulee :) (ja se sopiva tilaisuus on siis yleensä silloin kun lapset nukkuvat eikä itseä väsytä niin paljon ettei jaksaisi eli aika harvoin...)
 
"Kolmen pienen äiti"
Puen iltasuihkun jälkeen viattoman valkoisen tunikamallisen yökkärin, josta ihan vähän kuultaa alusvaatteet läpi. Ilmeisesti on mieheni mieleen, sillä tämän enempää ei vinkkiä tarvitse antaa.. Pidän siitä että voin tällä tavoin tehdä aloitteen helposti ja tulos on aikalailla taattu.
 

Yhteistyössä