Mitä tehdä ylimääräisellä Almironilla?

Niin kävi, että ennenkuin lapsi täytti 2v., kävimme ostamassa monen kuukauden määrän Almironia. Nyt maito on alkanut sopimaan ja jäljellä olisi vielä kahdeksan purkkia Almironia. Mitähän niille voi tehdä? Ei kai niitä voi apteekkiinkaan palauttaa.. =)
 
Siis kuinka paljon te ostitte kerralla?? 3kk:n annoksenko? Miksi ostitte niin paljon jos maidon altistus oli suunnitteilla?? Mä oon ostanu kerralla enimmillään kolme purkkia,enempää ei edes mahdu kaappeihin ja on siinäkin jo roudaamista.. Ne on varmaan avaamattomia kuitenkin. Voithan kysyä vaikka neuvolasta voivatko ottaa vastaan/antaa eteenpäin tarvitseville..?
 
No niin paljon ostettiin, kun apteekista kerralla myydään, eli 3kk. Lääkärikin tätä suositteli. Käsittääkseni tämä ei ole lainkaan ennenkuulumaton tilanne että Kelan korvaavuus on menossa umpeen ennen altistusta. Sitten vaan pitää päättää, ostaako pienemmällä hinnalla varastoon vai täydellä hinnalla altistuksen jälkeen, jos maito ei käy. Meillä kun ei käy kaupan riisi-, kaura- tai soijamaito. Mutta nyt siis lehmänmaito käy. =) En kyllä etukäteen uskonut että se kävisi, eikä uskonut lääkärikään.
Juu, kyllähän meillä nyt ollaan juotu Almironia ja tavallista maitoa rinnakkain monta kuukautta. Nyt kuitenkin lehmänmaito alkaa maistumaan paremmalta. Almironia on kuitenkin vielä niin paljon, että sitä liikenisi enemmän tarvitseville.
 

Yhteistyössä