Mitä teiän taaperot on tänään syöneet?

  • Viestiketjun aloittaja ---
  • Ensimmäinen viesti
Aamulla munakokkelia, täysjyväpaahtoleipää, juustoa, mustikoita, kauramaitoa.

Lounaalla ravioleja tomaatti-pekoni-kesäkurpitsakastikkeen kanssa, kauramaitoa, jälkkäriksi pullaviipale.

Ihana syömäri on :heart:
 
Aamupalaksi persikkaa muoks eipäs ku nektariinia siis. Lounaaksi vähän tonnikalabagelia ja pastasalaattia. Tissimaitoa, vettä ja sai tuo bagelin kanssa vähän pillimehuakin kun niin kovasti halusi.
 
mie
aamupalaksi puuroa hedelmäsoseella+soijamaitoa. Lounaaksi purkillinen piltin lihasosetta+soijamaitoa. Nyt ´nukkuu ja herätessään saa spagettia ja jauhelihakastiketta. Illalla ehkä puuroa tai jogurtti ja leipää.
 
vieras
aamulla maitoon keitetty puuro, jossa puolikas banaani, maitoa ja appelsiinimehua. välipalaksi eskimo. lounas: pyttistä, jossa eilisiä uusia pottuja, nakkeja, makaroonia ja sipulia. ruokajuomana maito.
 
Anne
Vasta aamupalan. Eli puuroa ison lautasellisen 11:n aikaan. Oli niin väsynyt kun tultiin kaupasta että meni päikkäreille suoraan (sai tosin pullollisen maitoa sitä ennen) ja saa ekan ruuan kun herää.
 
Piika-äiti
Tänään juustovoileipää, tomaattipaloja, persikkapaloja, salaatinlehtiä ja pienen omenasoseleivän sekä lasin maitoa.
Sitten jauhelihapihvejä, makaronia, persikkapaloja ja mansikoita ja mustikoita ja maitolasin.
Välipala oli mehua ja jäätelö.
Päivällisellä on luvassa kanakeitto ja niitä mansikoita ja mustikoita.
Illaksi ehkä pinaattilettuja ja puolukkasurvosta.
 
juuh
aamupalalla söi wetabix muroja mansikoiden kera, danonino jogurtin ja lasillisen tuoremehua, Lounaalla söi nuudeleita lihapullien kera ja ruisleivän jossa päällä oli hieman kasvirasvalevitettä, maksamakkaraa juustoa ja kurkkua ja lasillisen maitoa, Väilipalalla söi muutaman lämpimän voileivän: ruisleipa, ketsuppia, jauhelihaa ja juustoa ja joi limua. Päivälliseksi sitten mennään rolssiin koska siellä viimeksi käyty tammikuussa ja en jaksais laittaa päivällistä. ja taapero on 2 vuotias.
 

Yhteistyössä