Mitä teidän lapset eivät syö mitä muilla syövät?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Nalkuttava talonmies
karkkia ja useimpia keksiä ja muita makeita herkkuja. Päiväkodissa poika oli kieltäytynyt niistä ja saanut hämmästystä aikaan. Jäätelö toki kelpaa...
 
leena
vispipuurosta ei lapsi tykkää, mutta mä teen sitä silti tasasen usein ja vasta viime aikoina olen alkanut ymmärtää, ettei se todellakaan syö sitä ...:)
sanoo myös, että kaurapuuro on pahaa, mutta jotenkin tuo kuulostaa tarhassa opitulta. siellä varmasti tollasia ruokapöytäkeskusteluja muiden lasten kanssa käydään.
 
Nälkä tuli
Meidän neiti ei tykkää tomaatista, pizzasta, ketsupista eikä kananmunasta (kaverini paistamat letutkaan eivät maistuneet, koska maistuivat liikaa kananmunalta) eikä minkäänlaisista majoneeseista tai salaatinkastikkeista. Ja ikää on jo 10v.
 
vieras
Hedelmäkarkit eivät uppoa pojalle (2,5v.)..Mutta keitetty parsakaali on herkkua!

Tytölle (6v.) ei kelpaa sulatejuusto, kaikki mitkä haisee hänen nenälleen pahalle.. :D Riisipuuroon ei saa laittaa kanelia ja mannapuuroon ei hilloa. Keitettyä porkkanaa inhoaa.

Toiselle tytölle (4v.) ei oikein uppoa ruisleipä tai ylipäänsä syö huonosti leipää. Ei kelpaa myöskään mandariinit/klementiinit/satsumat eikä myöskään mitkään keitetyt kasvikset. Salaatitkin jää lautaselle jos en syötä.
 

Yhteistyössä