Mitä teillä kerätään - lelut yms lapsille?

Joku tuolla mainitsi nuo Petshop-jutut niin tuli mieleen kysyä jotta mitä teillä on sellaista lelua tms. lapsilla jota keräätte hiljalleen lisää?

- - -

Meillä lähinnä nuo Fisher Pricen Little People eli 'Pikkuväki'-jutut in, myös meidän vanhempien mieleen ;)

...löytyy niistä iso Prinsessalinna, Robin Hoodin talo, joitain kulkuneuvoja ja paljon hahmoja.

- - -

Legon niitä 2-5-vuotiaiden palikoitakin on ihan kivasti, niitä ei tällä hetkellä haalita lisää.
 
Lego cityä on tullut kerättyä, lähinnä niitä autoja, poika kun on edelleen tosi kiinnostunut paloautoista ja ambulansseista.
Samoin Hot wheelssit on kova juttu, niitä autoja löytyykin jo aika kasa..
Pikkuväki-sarjaa löytyy myös, tosin se ei enää jaksa kiinnostaa.
 
Little Peopleja on kerätty, tosin enää ei taideta ostaa uusia taloja/kulkuvälineitä, vaan pelkkiä ukkoja. Tuolle nelivuotiaalle varmaankin pitää alkaa jotain prinsessajuttuja hommaamaan, Barbeja tms.

Muuten kertäänkin sitten kirjoja: Tatua ja Patua (uusin tulossa kirjakerhosta), Barbapapaa, Frankliniä, Richard Scarrya jne.
 
petshoppeja, niitä mahtuu lisääkin,
duploja on jo niin, että ei enää yhtään lisää meille kiitos :D
pitäis keksiä joku kiva juttu, josta tuo kolmevuotias tykkäis... little peoplet oli meillä aikansa, mutta sitten loppu innostus niihin jo.. ne on jo lähteneet kiertoon =)
mutta siis suurin keräilykohde on kauniit lastenvaatteet :D
 
Tällä hetkellä pikkuautoja :D Äidin riemuksi! Ja eläimiä, nuo schleich-eläimet on hienoja! Harvoin kun käydään isommissa lelukaupoissa niin ihailen niitä, mutta viel en oo raaskinnut ostaa. Muuten eläimiä on jo kerääntynyt kanssa iso laatikollinen. Bruderin kaivinkoneet ym. on kanssa kova sana! Ostetaan pojalle synttärilahjaksi joku tätä sarjaa, taitavat olla ainoita jotka kestää meijän jätkän käsittelyssä. =)

Kirjoista lemppareita on tällä hetkellä muumit, myyrä ja pupu tupuna!
 
Mie kans niin kovin haluaisin noita kyseisiä Schleich-eläimiä ipanoille kerätä - ja oikein tyylillä 'hiljaa hyvä tulee' kun sen verran arvokkaita ovat :ashamed: .

Missäs te - joilla niitä on - säilytätte eläimenne? Ihan laatikoissa vai hyllyllä..? Kun jossain oli ihan maininta että 'hyllyä koristamaan kun ei leikeissä, ettei käsinmaalattu pinta kärsi..'
 

Yhteistyössä