Mitä tekisitte jos...?

  • Viestiketjun aloittaja Pulassa
  • Ensimmäinen viesti
Pulassa
Eli olemme muuttamassa uuteen asuntoon vuokralle, vuokrasopimus on tehty alkavaksi 1.6, mutta vuokratoimistosta sanoivat että entisen vuokralaisen kanssa voi sopia jos pääsisi muuttamaan jo viikonloppuna. No en kuitenkaan ole saanut entistä vuokralaista kiinni puhelimitse ja vuokratoimistostakaan eivät ole saaneet entistä vuokralaista kiinni. Tänään on kiinteistönhoitaja käynyt tarkastamassa asunnon ja asunto on tyhjä ja yksi avain jätetty pöydälle, mutta toinen avain vielä vuokralaisella. 1.6 olis ihan hyvä muuten muuttaa mutta se on maanantai ja mies on armeijassa ja minä viimeisilläni raskaana ja pakettiauto sekä muuttoapu käytössä vain viikonlopun! Sain väestörekisteri keskuksesta vuokralaisen uuden osoitteen. Eli mitä tekisitte jos olisitte samassa tilanteessa? Menisittekö käymään entisen vuokralaisen uudessa osoitteessa?
 
Muuttaisin sisään, jos kerran vuokranvälitys firman mielestä ok ja kämppä täysin tyhjä. sitten tietysti pitäs olla ite kotona ettei tuu sillä omalla avaimella vielä sisää ja pölli teidän omii. mut eikait nyt sentäs.
 
vieras
Jospa se on hukannut sen toisen avaimen? Jos vuokranvälitysfirma antaa jo sen toisen avaimen teille, ei muuta kuin muuttamaan! Sarjotatte lukot uusiksi jos ex asukkaasta ei kuulu mitään.
 
kävisin
Kävisin tai soittaisin vaan sinnikkäästi.
Jos ei saa kiinni niin laittaisin teksti viestin että olet muuttanut asunnosta pois ja vuokraus firma on antanut jo asunnon meille. Sinulla on yksi avain joka pyydetään toimittamaan viimeistään 1.6 sinulle.
Mutta mistäs tiedät ettei tää ihminen siellä vielä tarvii käydä?
Eli jos siksi on jättänyt toisen avaimen että pääsee vielä tarkistamaan että siivoukset ja muut ok?
 
pulassa
Niin kun vuokratoimisto ei voi antaa avainta ennenkun 1.6 just sen takia kun se entinen vuokralainen saattaa mennä vielä käymään siellä... Ja sillä on puhelin koko ajan kiinni. Olen yrittänyt jo viikon soittaa sille.
 

Yhteistyössä