Mitä tekisitte tässä tilanteessa? (parisuhde)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 15.07.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Olen seurustellut pari vuotta (molemmat olemme reilusti yli kolmekymppisiä, molemmilla lapsia). Miehelläni kesti yli vuosi sanoa rakastavansa minua, ja nyt yhtäkkiä sanoi ettei enää tiedä rakastaako. Ollaan riidelty tosi harvoin ja sitten tuli yksi mitätön riita, joka muutti kaiken. Mies oli tosi vaisu outo ehkä viikon verran, nähtiin kyllä siinä välilläkin. Ja sitten kun kyselin että mikä on, niin sanoi ettei tiedä haluaako enää olla yhdessä. Että ei tiedä varmaksi rakastaako mua ja ei edes osaa selittää miksi. Olen melko varma ettei tähän liity ketään muuta naista (asutaan melko lähekkäin ja on sanonutkin että saan aina mennä kylään ilmoittamattakin jne). Suurimman osan elämästään on asunut ja ollut yksin. Oltiin sitten kuukauden verran tapaamatta tässä välissä mutta mies ei vieläkään tiedä mitä haluaa. On kuulemma ikävöinyt, välittää paljon, tykkää paljon, haluaa nähdä, sanoo että olen ihana jne mutta ei ole varma siltikään rakastaako tai mitä tuntee ja mitä haluaa. Halaa, koskettaa, kohtelee ja puhuu samalla tavalla kuin ennen, mutta ei osaa vastata tuohon että mitä haluaa ja tarkemmin tuntee.
  Onko kaikki ihan turhaa? Itse rakastan yli kaiken, mutta haluaisin jotain varmuutta tähän tilanteeseen. Mitä tässä kannattaisi tehdä?
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Hyväksyt ettei hän rakasta.

  Otat sellaisen hurmaavan eläkeläissuhteen ;) nautitte toistenne seurasta, harrastatte yhdessä, matkustatte yhdessä, käytte keikoilla ja konserteissa jne jne (y)
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ja jos tällä väliin satut löytämään "Sen oikean", niin sitten kiität kauniisti miestä ja toivotat hyvät jatkot.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

 5. Mörköäiti

  Mörköäiti Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2011
  Viestejä:
  12 669
  Saadut tykkäykset:
  566
  Vaikea sanoa, mitä oikeasti tekisin - rakastuneena. Mutta sen kyllä tiedän, mitä pitäisi tehdä. Koska kyllähän se vähän siltä kuulostaa, että jos ei tiedä rakastaako, niin sitten ei rakasta. Koska rakkaus ei ole mikään emmätiedä-juttu. Ei kuviossa välttämättä tarvitse mitään muita naisia ollakaan, ja voihan olla, että hän tosiaan ei tiedä, haluaako olla yhdessä vai ei - kyllä mies voi pitääkin sinua tosi ihanana ja tykätä sinusta, mutta ehkä hänelle on käynyt niin, että rakastuminen ja alkuhuuma ovat laantuneet, eikä suhde hänen osaltaan lähtenyt syvenemään.
   
  #5
 6. vierailija

  vierailija Vieras

  Toisaalta tuntuu siltä että mitä väliä sillä on mitä sanoo tuntevansa, että pääasia että on mukavaa yhdessä, kun kumpikin kuitenkin haluaa viettää aikaa yhdessä. Ja että voi vain katsoa tuleeko tästä enää mitään ja syveneekö hänen tunteet taas vai ei. Mutta on se samalla ahdistavaa ja stressaavaa, kun mietin että mitä jos omat tunteet vain syvenee enemmän, ja sitten jos miehen ei, niin on vain vaikeampaa luopua.
   
  #6
 7. vierailija

  vierailija Vieras

 8. vierailija

  vierailija Vieras

 9. Echo

  Echo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2008
  Viestejä:
  26 820
  Saadut tykkäykset:
  2 774
  Jos vuosi meni että sanoi rakastavansa, ja toisena vuonna sanoi jo ettei oo varma...
  ...niin missä välissä se rakkaus ehti olla? o_O

  Jätä se flegu arpoja.
   
  #9
  Viimeksi muokattu: 15.07.2019
 10. vierailija

  vierailija Vieras

  :coffee:
   
  #10
 11. vierailija

  vierailija Vieras

  Noo ei ny oteta liian painavasti sitä että toinen luuli rakastavansa.. ymmärretään että nyt hän on käsittänyt kuinka asia oikesti on. Ei rakasta
   
  #11
 12. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei kaikilla ole rakkauden tunteita, tai ei tiedä edes mitä se loppujen lopuksi merkitsee. Voi olla kiintymystä, tykkäämistä, läheisyydestäsi nauttimista, mukavaa yhdessä oloa, tulevaisuuden suunnittelua ja sen toteuttamista.
  Jos esim ei ole oppinut lapsuuden perheessä tai missään myöhemminkään käyttämään rakastaa - sanaa, ja luuleekin että se on jotain elokuvahömppää. Esim että siihen verrattuna voi pitää tavallista arkista puuhastelua jopa suurempana kiintymisen merkkinä.

  Mulle riittäis, jos tietäisin että mies välittää musta kuitenkin eniten. Eikä ehkä osaa ymmärtää että se on sitä rakkautta.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #12
 13. r0s

  r0s Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2018
  Viestejä:
  8 097
  Saadut tykkäykset:
  3 962

  Mut sit taas jollekulle toiselle, joka tietää mitä rakastaminen oikeasti on, ois painajainen päätyä kimppaan jonkun kanssa joka vaan välittää eniten.
   
  #13
 14. Ei osaa selittää miksi - no aivan varmasti hän on ihastunut toiseen naiseen.
   
  #14
 15. vierailija

  vierailija Vieras

  Niinpä. Mutta ap kysyi "mitä tekisitte"
   
  #15
 16. vierailija

  vierailija Vieras

  Minä olisin surullinen, mutta en pystyisi kai hyväksymään sitä että mies ei rakasta. Koska kyllä sen tietää jos rakastaa! En jäisi suhteeseen, muuten suhde olis sitä, että odottaisin kokoajan kehen se mahtaa sitten rakastua.

  Ero. Miehelle saattaa valjeta jotain, kun näkee sinun elävän täyttä elämää ilman häntä. Saattaapi se rakkaus syttyä siinä kun ei enää omistakaan sinua etkä palvo häntä. Miehet kaipaa jahtia, niin se on ja on aina oleva.
   
  #16
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti