Mitä tuntemuksia herättää Anneli Auer?

"vieras"
psykopaatti ja syyllinen niin miehensä murhaan kun muihinkin julmuuksiin. Nyt syyttää lapsiaan valehtelijoiksi, toivottavasti ei ikinä saa lapsiaan takas! Eivät olis turvassa
 
"Vieras"
Tässä pitää nyt muistaa erottaa kaksi eri rikosta. Hänet on vapautettu murha-jutusta.

Tämä seksuaalirikosepäily on aivan eri rikos! todisteet ja todistajat mahdolisesti täysin eri ihmisiä. Nytkin tuntuu, että ihmiset sekoittavat nämä rikokset keskenään, vaika niillä ei ole mitään yhteyttä. Johan se eilen sanottiin uutisissakin. Olen edelleen sitä mieltä, että suomessa ei kovin helposti vangita minkään kuulopuheiden takia, joten vahvoja todisteita on varmasti paljon ( ja niitä ei ole julkisuuteen levitelty )
Mä uskon, että tää seksuaalijuttu on syy Jukan murhaan. Ehkä hän yllätti vaimonsa tekemästä jotain... En usko, että on syytön toiseen ja syyllinen toiseen rikokseen. Uskon, että tullaan löytämään yhteys ja siinä on sitten jo vahva motiivi murhalle. Syyttömyyteen uskoo varmaan enää lähinnä ne ihmiset, jotka näkee pikku-ukkoja.

Ei savua ilman tulta ja mä todellakin uskon, että nyt on vahvat näytöt ja todisteet näistä seksuaalirikoksista. Ei häntä muuten olisi vangittu. Ei tätä juttua sentään kahta kertaa mokata totaalisesti.
 
nuin
Tiedossa on hyväksikäyttöskandaaleja mm. Münstern ja Little Rascals, joissa päiväkotilapset
ovat nk. 'disclosure-based' -terapian kuluessa tuottaneet lisää ja lisää pöyristyttäviä,
yksityiskohtaisia kertomuksia hyväksikäytöstä. Lapsia kidutettiin, murhattiin jopa syötiin ja
asialla olivat paitsi päiväkodin kaikki työntekijät, myös ufot.
Käytännön kokemuksen valossa on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että lasten
lausumat hyväksikäytöstä muuttuvat ajan myötä yhä hurjemmiksi. Tämä ilmiö selittyy vanhemman/
tutkijan/terapeutin odotuksilla. Toistuva kyseleminen tarkoittaa lapselle sitä, että
hänen aikaisemmin aikuiselle antamansa vastaukset ovat olleet vääriä, jolloin lapsi pyrkii
vastaamaan oikein, aikuisen odottamalla tavalla. Kun lapsi on tällä tavalla luonut kertomuksen
hän uskoo itse kertomukseensa, ja siitä tulee osa hänen muistojaan.
Mm. eräässä tapauksessa 4-vuotiaalta pojalta oli kyselty toistuvasti yli vuoden takaisista
väitetyistä hyväksikäyttötapahtumista. Mitä enemmän kyseltiin sitä laajemmaksi hyväksikäyttäjien
piiri kehittyi. Mukaan tuli koiria, naapurin lapsia ja mm. yläkerran Mikko.
Kukaan terapeutti ei vaivautunut selvittämään sitä faktaa, että talossa ei ollut yläkertaa, eivätkä
tapahtumat voineet sattua pojan huoneessa, koska perhe asui yksiössä.
Eivät vain lapset, vaan myös aikuiset ovat suggestioherkkiä ja saattavat terapiassa ruveta
uskomaan sellaisiin hyväksikäyttötapahtumiin, joita ei ole koskaan tapahtunut. Useat
terapeutit uskovat esim., että hyväksikäyttö on tuskallinen kokemus, että se painuu alitajuntaan
(repressed memories) ja voidaan saada esiin terapian avulla. Kun terapeutti uskoo
näin, tällaisia hyvinkin yksityiskohtaisia muistoja todella rupeaa löytymään ja terapoidut
ovat täysin vakuuttuneita niiden aitoudesta (ks. esim. Suomela & Furman, Seksuaalinen
noitavaino, tieteellisiä kirjoituksia aikamme tabusta, M.Pendergrast: Victims of memory,
N.Y. 1999).

http://www.sexpo.fi/File/anu_suomela_tieteellista_tietoa_lapsen_s eksuaalisen_hyvaksikayton_selvittelysta_ 121206.pdf
 
"vieras"
ei suomessa vangita "todennäköisin syin " jos taustalla vaan jotkut kertomukset. Silloin on jo vahva näyttö.
Ei pidä paikkaansa. Rikoksen vakavuus vaikuttaa asiaan.

"Todennäköisin syin rikokseen syylliseksi epäilty henkilö voidaan vangita, kun

rikoksesta säädetty lievin rangaistus on kaksi vuotta vankeutta tai
kun rikoksesta säädetty ankarin rangaistus on vähintään vuosi vankeutta ja on syytä epäillä, että epäilty lähtee pakoon, vaikeuttaa asian selvittämistä tai jatkaa rikollista toimintaansa."
Oikeuslaitos - Pakkokeinot
 
apus
Minulle tulee Auerista kiltti vaikutelma. Järkytyin vähän, kun luin tänään Turun Sanomista siteerauksen, jossa hän kertoi ettei heidän perheessään ollut väkivaltaa, sen sijaan oli "tavallista tukistamista ja poskien läpsimistä". Minusta tuo ei kuulu ollenkaan tavalliseen lastenkasvatukseen ja jos on valmis tukistamiseen ja läpsimiseen ja pitää sitä ihan normaalina, on varmasti aika matala kynnys käyttää vielä kovempia otteita:O
 
"vieras"
[QUOTE="hämmentynyt";24647645]Mä en tiedä, mitä ajatella. Jos hän ei ole syyllinen, niin häneltähän on viety kaikki ja elämä on yhtä painajaista. Jos syyllisyyttä on, niin ajatukseni ovat hänen lastensa puolella, joilta on myös viety kaikki ja hehän tähän kaikkeen ovat varmasti syyttömiä.[/QUOTE]

Tama on totta, mutta maalaisjarjella ajatellen, KUKAAN syyton ei pysyisi tyynena puhuessaan MURHAAJASTA joka on tunkeutunut yolla kotiisi ja vaikka vihaisit ukkoasi, olisit aivan hysteerinen tai edes jotain tunnetilaa tulisi jo ulos jossakin edes naista monista haastatteluista (vaikka sun silmien edessa ois naapurin puliukko murhattu, ja sun LAPSET viela ois samassa tilanteessa) Mutta ei mitaan, eukko on ku viilipytty, ma puhun maitopurkin ostamisestakin tunteellisemmin kuin tama nainen. Ottaen viela huomioon, etta miehen menettamisen lisaksi meni nakojaan myos lapset. Ma kiipeisin seinille vastaavassa tilanteessa. Ja ma tiedan, etta kaikkien ei tarvi reagoida niinkuin ma, mutta comoon, JOTAIN? Oletko robotti???
 
  • Tykkää
Reactions: Big Bang Theory
[QUOTE="vieras";24648554]Tama on totta, mutta maalaisjarjella ajatellen, KUKAAN syyton ei pysyisi tyynena puhuessaan MURHAAJASTA joka on tunkeutunut yolla kotiisi ja vaikka vihaisit ukkoasi, olisit aivan hysteerinen tai edes jotain tunnetilaa tulisi jo ulos jossakin edes naista monista haastatteluista (vaikka sun silmien edessa ois naapurin puliukko murhattu, ja sun LAPSET viela ois samassa tilanteessa) Mutta ei mitaan, eukko on ku viilipytty, ma puhun maitopurkin ostamisestakin tunteellisemmin kuin tama nainen. Ottaen viela huomioon, etta miehen menettamisen lisaksi meni nakojaan myos lapset. Ma kiipeisin seinille vastaavassa tilanteessa. Ja ma tiedan, etta kaikkien ei tarvi reagoida niinkuin ma, mutta comoon, JOTAIN? Oletko robotti???[/QUOTE]

Olen kyllä samaa mieltä. Kyllä joku tunnetila pitäisi välittyä.
 
Olen seurannut tapausta tiiviisti vuodesta 2007, ja mitä enemmän olen murhatutukimusta seurannut on tullut varmuus että Annelilla on osansa Jukan kuolemassa. Anneli on saattanut olla tämän rikoskumppanin vietävissä niin että asiat ovat pikkuhiljaa edenneet kohti näitä kamalia syytöksiä (joista on vahvaa näyttöä). Tavallaan Anneli voisi olla myös itsekin "olosuhteiden uhri".
Mytomaani, joka on helposti manipuloitavissa ja siirtää tämän käyttäytymismallin eteenpäin -> lasten manipulointi.
 
äti
[QUOTE="hhh";24647757]Jos se vangittu mies tappoi Auerin miehen. Auerin mies oli saanut tietää että vaimo ja tää toinen mies käyttää hänen lapsiaan hyväksi ja he päättivät hiljentää hänet.[/QUOTE]

Mulla tuli mieleen ihan SAMA!

Mielestäni siinä Auerissa ihan oikeasti on jotain kummallista kylmyyttä tai tunteettomuutta. Jos on ikävä lapsia, joita ei ole nähnyt pitkiin aikoihin, niin miten ihmeessä ei tule yhtään surullinen ilme tai itku. Aina sama alahuuli vähän lerpallaan kuin lapsella, joka ei saa tahtoaan läpi. Ei sillä ihan puhtaat jauhot pussissa ole.
 
[QUOTE="vieras";24648380]Ei nämä pässinpäät täällä mammapalstalla tajua, että suomessa ei tiedoteta isosti ja vangita todennäköisin syin, ellei näyttö ole HYVIN VAHVA!

Kuvitteletteko tosissaan, että poliisilla ei olisi näyttöä kun näin vakavista ja ankarista, yhdestä maailmankaikkeuden sairaammasta rikoksesta syytetään?
Tervetuloa todellisuuteen![/QUOTE]

Ennenkin on Suomessa vangittu ihmisiä todennäköisin syin ja vapautettu sitten kun ei olekaan voitu osoittaa ihmistä syylliseksi. Itse en tuomitse Annelia ennen kuin saan tarkempaa tietoa todisteista Annelia vastaan ym.
 
Mytomania on osittain samankaltainen persoonallisuushäiriö kuin narsismi (ICD-10: F60.8), jota sairastavat eivät itse tunnista sairauttaan, vaan haluavat jatkuvasti olla kaiken keskipisteenä, ja keksivät toinen toistaan paisutellumpia tarinoita saadakseen itselleen lisää huomiota. Toinen narsistinen piirre on se, ettei potilas myönnä virheitään, vaan valehtelee antaakseen itsestään kuvan ”täydellisestä ihmisestä”. Tämä voi tuhota ihmisen hitaasti masentamalla, kun muut kutsuvat valehtelijaksi. -Wikipedia

Ensivaikutelma mytomaanista on yleensä positiivinen. Tämän huimat jutut viehättävät. Niitä kuuntelee kuuntelemasta päästyään. Mitä jutut ikinä koskevatkin, ne ovat aina mehevämpiä kuin sinun tarinasi.
Kohta alat tajuta, että melkein kaikki on huijausta. Mytomaani haluaa olla keskushenkilö, jota kuunnellaan. Vaikka hän valehtelee itsestään kaiken, hän elää ilman sairauden tunnetta.
Jotkut mytomaanit ovat ammatillisesti menestyneitä, toisilla taas on suuria ongelmia. Yhteistä kaikille on pakonomainen tarve valehdella.
Mytomaanin motiivi on olla aina keskiössä tai koettaa epätoivoisesti salata oma elämänvalhe. Pohjimmiltaan mytomaani välttelee tuskaa, joka syntyy siitä, että valehtelija pakotetaan silmäkkäin todellisuuden kanssa.
Mytomaanilla ei ole syyllisyyden tunnetta, pikemminkin hän saa tyydytystä onnistuneesta valehtelusta. Valhe on hänen mielestään luovuutta. Heti kuin huomaat toisen valehtelevan, sinusta tulee osa sitä, mikäli pysyt hiljaa. Moni pysyy hiljaa siksi, ettei halua vaikeuttaa mytomaanin ennestään vaikeaa elämää.
Moni jää paistattelemaan mytomaanin karismaattisen persoonallisuuden loisteeseen, siinä ehkä kumppanikin tulee nähdyksi.
Terapeutin on vaikea muuttaa mytomaania, joka ei halua muuttua. Mytomanian taustalla on turvattomuus ja jonkinlainen häpeän tunne.
Juhani Vallin reviiri
 
"joo"
Minustakin tuntui kauhealta lukea että oli vaan "ihan normaalia tukkapöllyä ja poskille läpsimistä". Ei minusta niitten pitäisi olla mitään normijuttuja.

En kuitenkaan usko että Auer olisi syyllinen noihin insestijuttuihin. Miksi lapset kertoisivat siitä vasta nyt, miten 2-vuotias voisi edes muistaa moisia?

Sen sijaan uskon kyllä siihen, että miehensä murhasi. Olisi vaan tunnustanut heti, niin olis päässy paljon vähemmällä. Nyt on koko maine menny kun syystetään mm. raiskauksesta.

Minua jokatapauksessa säälittää Auer. Hän on menettänyt lapsensa ja kaikenkukkuraksi lapset sepittävät uskomattomia tarinoita jostain insestistä ja kidutuksesta.
 
Sympatiseeraajat ja syyttömäksi uskovat eivät tiedä tapauksen yksityiskohtia tarpeeksi, faktatietoja. Perustavat uskomuksensa vain tunnepohjalle "kun Anneli on äiti ja niin kiltin oloinen/näköinen". Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Some people got the real evil inside. Lukekaa murhainfon Ulvila-osiota niin ehkä ajatuksenne vähän aukenevat.

Pahuus ja älykkyys kulkevat usein käsi kädessä. Pedofiilit ovat usein korkeassa asemassa olevia eikä sellaisia joista päälle päin heti näkyisi outoja piirteitä. Onhan tämä taksimieskin monialainen yrittäjä jolla saattaa olla yhteyksiä maailmalla pedofiilirinkeihin.
Huom. en sano että A olisi pedari, mutta yhtä tuomittava on hänkin jos antaa pedofilian luvan toteutua. Voi yksinäistä Annelia, miehensä surman jälkeen suhteita ollut montakin- Seppokaan ei antanut. Taksimies sentään varmaan rahoitti Annelin huonosti menevää nettiyritystä kenties paljastavilla lasten kuvilla- jotka voivat olla nyt toisella puolella maapalloa olevien koneiden ruudulla. Pikkuhiljaa alkoi tulla ehdotuksia suuremmista rahasummista ja vähän rohkeimmista kuvista...? Annelin vuositulohan oli muistaakseni -07 42 000e, joka on ihan hillitön summa perhekerhon tyyppisistä nettisivuista.
Muistakaa että Pedofiliahan ei ole pelkkää seksiä- se on myös kuvia, ehdotuksia, henkistä ahdistelua.
 
"vieras"
Ei anneli Auer herätä niinkään tuntemuksia, mutta nää ihmisten uskomattomat kommentit sitäkin enemmän. Esim. epäillään poliisia jostain ajojahdista ja että veli haluaisi lapset itselleen kun sillä ei ole omia...
Huh,huh, en muuta sano.
 
Anneli Auerin ja taksimiehen koneilta on ilmeisesti saatu hakkeroitua hyvin raskauttavaa aineistoa. Lasten kertomukset ovat ilmeisesti olleet vain sysäys lähteä tutkimaan aiheesta lisää ja kotietsintään. Poliisilla siis aineistoa hallussa joista emme tiedä kuin että "vahvaa näyttöä on".
Taksimiehenhän piti olla Annelin todistajana murhatutkimuksessa, mutta todistaminen peruttiin jurri päivää ennen, koska poliisi ilmeisesti löytänyt taksimiehen omaisuudesta raskasta näyttöä.
Epäilen, että heidän suhteensä on alkanut jo aiemmin kuin 2007 niinkuin väittää (välttääkseen liitännän murhaan) ja on ollut päätekijä Jukan murhassa, Annelin avustamana. Jukka oli saanut vihiä Annun "harrastuksesta" ja näin yksi liian paljon tietävä piti hiljentää. Siksi Annu on vaikuttanut alusta asti vain lähinnä huojentuneelta Jukan kuoleman jälkeen-> TURVA!!
 
Oli syyllinen tai syytön niin mua säälittää lapsensa ihan kamalasti. Nyt kaikki paska jota ovat kokeneet (pahoinpitelyt, hyväksikäyttö, eläinten kidutussessiot) tulee julki. Toivottavasti koulussa ei enää kamalasti kiusata.
 
murha oli sentään pieni juttu sen rinnalla että tämän kaltaiset hirviömäiset asiat paljastusivat liittyen omiin lapsiin- onhan Anneli sentään tosiaan 4 lapsen äiti, jonka perhe-elämä ainakin näennäisesti niin idyllinen ja vaaleanpunainen.
Kyseisen perheen sisälle kasvoi kammottava salaisuus- joskus sen säilyminen vaatii rankkojakin tekoja...
 
loogista
[QUOTE="hhh";24647757]Jos se vangittu mies tappoi Auerin miehen. Auerin mies oli saanut tietää että vaimo ja tää toinen mies käyttää hänen lapsiaan hyväksi ja he päättivät hiljentää hänet.[/QUOTE]


Noin minäkin heti ajattelin, mutta sitten huomasin, että tapasivat vasta aviomiehen kuoltua.
 
Noin minäkin heti ajattelin, mutta sitten huomasin, että tapasivat vasta aviomiehen kuoltua.
No tämähän on vain kyseisen miehen versio. Mikä on totuus on toinen asia. Sanomalla 2007 yrittää välttää kytköksen murhaan. Todisteita asiaan joko löytyy tai ei löydy. Tämäkin saadaan/on saatu selville hakkerointiexperttien toimesta, milloin ensimmäiset kontaktit netin välityksellä on miehellä ja Annelilla ollut.
 
loogista
ja nyt avaan sateenvarjon, mutta jos ihmisen aviopuoliso on murhattu/ tapettu ( eikä syyllistä löydetty ) niin ei oikeasti kukaan normaali voi vuoden kuluttua olla jo jossain suhteessa. Eiköhän tuohon tarvitse melkoista hoitoa, että pystyy taas luottamaan miehiin yms. ja että äitinä keskittyy lasten paranemiseen/ hyvinvointiin ja normaaliin kasvuun noin järkyttävän asian jälkeen. Tämä vaan tuli mieleen.

ei tässä nyt kyllä ihan kaikki ole kohdallaan...

miehiä tulee ja menee ( kun siellä välissä oli se "Seppokin )

Täysin samaa mieltä. "Pitäisi jo unohtaa tämä ikävä tapahtuma", Aueria siteerattekseni. Jotenkin noin hän tuumaili. Kuka haluaa unohtaa, vaan saada miehensä 'tappajan' kiinni. Täysi seurustelu päällä pian valepoliisin kanssa ja mies vasta tapettu ja 'tekijä' vapaalla, olisi luullut itseäkin pelottavan.
 
Tämän mukaan palstallakin on aika monta mytomaania, nimiä mainitsematta :D

Mytomania on osittain samankaltainen persoonallisuushäiriö kuin narsismi (ICD-10: F60.8), jota sairastavat eivät itse tunnista sairauttaan, vaan haluavat jatkuvasti olla kaiken keskipisteenä, ja keksivät toinen toistaan paisutellumpia tarinoita saadakseen itselleen lisää huomiota. Toinen narsistinen piirre on se, ettei potilas myönnä virheitään, vaan valehtelee antaakseen itsestään kuvan ”täydellisestä ihmisestä”. Tämä voi tuhota ihmisen hitaasti masentamalla, kun muut kutsuvat valehtelijaksi. -Wikipedia

Ensivaikutelma mytomaanista on yleensä positiivinen. Tämän huimat jutut viehättävät. Niitä kuuntelee kuuntelemasta päästyään. Mitä jutut ikinä koskevatkin, ne ovat aina mehevämpiä kuin sinun tarinasi.
Kohta alat tajuta, että melkein kaikki on huijausta. Mytomaani haluaa olla keskushenkilö, jota kuunnellaan. Vaikka hän valehtelee itsestään kaiken, hän elää ilman sairauden tunnetta.
Jotkut mytomaanit ovat ammatillisesti menestyneitä, toisilla taas on suuria ongelmia. Yhteistä kaikille on pakonomainen tarve valehdella.
Mytomaanin motiivi on olla aina keskiössä tai koettaa epätoivoisesti salata oma elämänvalhe. Pohjimmiltaan mytomaani välttelee tuskaa, joka syntyy siitä, että valehtelija pakotetaan silmäkkäin todellisuuden kanssa.
Mytomaanilla ei ole syyllisyyden tunnetta, pikemminkin hän saa tyydytystä onnistuneesta valehtelusta. Valhe on hänen mielestään luovuutta. Heti kuin huomaat toisen valehtelevan, sinusta tulee osa sitä, mikäli pysyt hiljaa. Moni pysyy hiljaa siksi, ettei halua vaikeuttaa mytomaanin ennestään vaikeaa elämää.
Moni jää paistattelemaan mytomaanin karismaattisen persoonallisuuden loisteeseen, siinä ehkä kumppanikin tulee nähdyksi.
Terapeutin on vaikea muuttaa mytomaania, joka ei halua muuttua. Mytomanian taustalla on turvattomuus ja jonkinlainen häpeän tunne.
Juhani Vallin reviiri
 

Yhteistyössä