Mitä vaippoja vastasyntyneelle? Kannattaako hyödyntää tuo Citymarketin tarjous?

  • Viestiketjun aloittaja kohta äippä
  • Ensimmäinen viesti
aaapee
Pampersin sivuilta tutkailinkin noita. Onko tuo New born 1 sopiva kaikille vastasyntyneille, siis kannattaako sitä ostaa, kun jotenkin tuo 2-5kg kuulostaa aika pieneltä? mutta onko 3-6kg sitten liian iso?
 
"Hep"
Kävin just tänään cittarissa ja ostin ison kasan muumivaippoja. Sama kappalehinta kuin noissa alennetuissa pamperseissa, ja vielä kotimaista.

2-4 kiloisten vaipat eivät mahtuneet ikinä kummallekaan meidän lapselle, joten isommalla aloittelisin.
 
vierass
Osta yksi paketti newborn kokoa varastoon, sitten pari pakettia seuraavaa kokoa. Sitten kun vauva on syntynyt, voit katsoa mikä menee, noista newborn vaipoista moni kasvaa heti ulos, mutta useinmiten niitä menee ainakin se yksi paketti. Meidän kuopukselle ne oli pieniä, kun pääsi viikon vanhana kotiin sairaalasta.
 
kokeile
Kokeilemaan joudut joka tapauksessa, meillä ei vauvalle kertakaikkiaan sopinut malliltaan pampersit. Olisin halunnut niitä käyttää, kun tuntuivat vähän vähemmän muovisilta, mutta tuli kakat aina niskaan asti kunnes vaihdon vaippamerkkiä.
 
"0000"
Se maksaa 5€ se pampersin newborn paketti. Ostasin yhden sellaisen koska minulla ainakin molemmat lapset käyttivät niitä ensimmäiset kaksi viikkoa. Ei se kilomäärä aina todellakan kerro kaikkea. Nyt mun 12kg taapero käyttää 20kg-> vaippoja, eikä noi 12kg vaipat ole menneet aikoihin. Kannattaa toki ostaa myös kakkos kokoa, pampersin vaipat ovat paljon pehmeämpiä kuin liberon kovat, jäykät. Isommissa koissa ei niin väliä kunhan on pitävät. Mutta siis, yhden tuollaisen pienen paketin ostaisin, samapa se sitten on vaikka roskiin heittää tuo 20 vaippaa vai montakohan siinä on. Mutta minun, ihan normaalikokoiset 3kg vauvat ovat käyttäneet ainakin 2vk noita newborn vaippoja, juuri 1 kokoa siis. 2meni myöhemmin esikolla ja siis kuopuksella siirryttiin suoraan kolmosiin, niin ostaisin kyllä molempia, 1ja 2!
 
"vieras1"
Meillä ensimmäisellä suosin liberoa ja olivatkin hyviä. Toisella aloitin liberolla, mutta jossain vaiheessa alkoi tulla ihottumaa. Vaihdettiin pampersiin, eikä vaippa-alueella ole enää ongelmia. Yksilöllistä siis!
Kokeile ihmeessä!!
 
viieras
Noita vaippatarjouksia tulee vähän väliä, eli ei ole kiirettä hankkia vielä. Noin 1kk sitten oli edellinen tarjous ja mammuttimarkkinoilla varmaan sitten jo kuukauden kahden päästä seuraava. eli jos vauvasi ei ole vielä syntynytkään niin älä turhaan osta noita pakettitarjousvaippoja. Noista tarjouksista hyötyy vasta kun ostaa kokoa 3 ja ylöspäin.
 

Yhteistyössä