Mitä viihdykettä 11kuiselle automatkalle?

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
äiti
voi kauhia, en mä laula :D maissinaksuja menee se 3 kpl, sitten ne lentää seinään. Tai auton kylkeen tässä tapauksessa... ei mitään voittajaleluja, jotka viihdyttävät?
 
Tiina
Alkuperäinen kirjoittaja äiti:
jotain pitäisi olla, ettei pinna pala niin herkästi... ei oikein kirjoja vielä osaa "lukea"...
Äitin ja isin lompakko :)...tai joku oma, jossa paljon tavaraa sisällä. Rasia, jossa paaaljon romuja pällisteltäväksi. Lasten lauluja jne. soimaan. NÄmä toimii meillä...noin vartin :)...ja toki päiväunilla tai yöunilla ajo B).
 
tyy
Kännykän soittoäänien rimputus uudestaan j uudestaan....

Aurinkosuojat, kiepauta kokokoon ja anna vauvalle mikä riemu kun suoja pompsahtaa auki


Avainnippu, avainrengas johon kerätty laatikon perukoilta kaikki vanhat mainos krääsät. tämä pidetään piilossa automatkaan saakka.

Mikä tahansa uusi ja "kielletty" tavara. Vanha kännykka yms, muista poistaa akku/patterit
 
Tuon ikäisenä, juu, meilläkin panostettiin päiväuni/ilta-aikaan autoillessa.

Kurkkusuikaleita, porkkanasuikaleita, paprikasuikaleita (varmaan hokasit pointin ;)) ?? Silloin kyllä kuolaa on myös ohjelmassa paljon.

Meillä on erikseen Lamazen pehmopanda, jota säilytetään aina autossa ja sillä saa leikkiä vain autossa. Sillä on tassunpäissä rapisevaa materiaalia, sen saa vinkumaan ja siinä on muutenkin kaikkia erilaisia materiaaleja, renkaita ja heiluteltavia palloja, yms., joita voi tutkia. Sellainen olisi varmasti hitti noin pienelle.
 
autossa matkustettu
meillä lapsille omat lelureput mukana johon itse saaneet valita mieleiset lelut. Ihan pienenä äiskä valitsi lapsen mielileluja repun täyteen. Kirjoja joita katsella ja pienelle tietty äiti lukee ja näyttelee kuvat. Kaupasta ne pienet parin euron kirjaset ovat in meillä ainakin nyt. pientä naposteltavaa rusinat, leipäpalat, korppu, maissinaksut niitä on monen makusia, suolakeksiä ihan mitä ite keksii ja sopii lapsen ikään nähden. Ja ennenkaikkea lähtö ajoittaa päikkäriaikaan niin pääsee jo todella lähelle määränpäätä kun pikkuinen nukkuu!
 

Yhteistyössä