Mitäs kaikkea viihdykettä teillä on ollut lapsille lentokoneessa?

  • Viestiketjun aloittaja huomenna matkalle
  • Ensimmäinen viesti
huomenna matkalle
Lapset ovat 1v4kk ja 3,5v. Tuo isompi kyllä luultavimmin viihtyy ihan hyvin, on sen verran rutinoitunut matkustaja, kun on useamman kerran jo matkannut, mutta tuo nuorempi aiheuttaa mulle päänvaivoja, enkä oikein keksi mitä kaikkea sitä pitäisi ottaa viihdykkeeksi koneeseen. Jo se mitä syömistä sitä ottaisi mukaan tuottaa päänvaivaa. Lento kestää 6 tuntia, että viihdykettä tarvii, tosin toivon, että lapset nukkuisivat osan matkasta.
 
"vieras"
puuhapussiin on pakattu värityskirja+värit, tarrakirja, pikkuleluja muutama, ja namia tuollaisen olen tehnyt muutaman se finnairilta ennakkoon tilattavakin on ihan jees!:D Hyvää matkaa
 
halipupu harmaana
Meillä on ollu mm. kirjoja, piirustuslevy, kyniä ja paperia ja unilelut. Syömisenä porkkanatikkuja, omenan paloja, leipää. Meillä 4v. ja 7v. innostuivat katselemaan lentokoneen lehdestä karttaa, josta näkee minne Suomesta pääsee suorilla lennoilla ja matka sujui hyvin. Tosin lentoaika oli vain reilu tunti.
 
"vieras"
Vinkkinä tuleville matkoille, että kannattaa laittaa vaikka kuukausi tai pari viikkoa aiemmin lapsen kivoja leluja piiloon ja ottaa ne sitten "uusina" mukaan koneeseen. Vinkki sopii pienille lapsille, koska he eivät muista tai kaipaa piilotettuja leluja.

Isommalle puuhakirjaa ja kyniä. Pienemmälle mieluisia leluja. Kirjoja myös voi lukea. Ja jotain syömistä tosiaan vaikka on koneessakin ruokaa (=tekemistä) 6 tunnin lennolla, mutta ruoka ei välttämättä maistu.
 
1 v 2 kk ikäisellä oli aikoinaan maissinaksuja, pikkurepussa leluja (kännykkä, avainnippu, yms lasta kiinnostavaa :D), pehmeitä hedelmäkarkkeja (joojoo, kauhea synti mutta evvk). Lensimme Helsingistä Budapestiin, Budapestistä Istanbuliin, ja Istanbulista Diyarbakiriin. Kotioveltamme perille asti kesti liki 20 tuntia.
 
a.p.
Noita pieniä kirjoja meillä onkin tuolla "varastossa" ja niitä lähtee mukaan ja siten tuo isompi viihtyy. Muumi-läppärikin oli hankittu, mutta totesin, että siinä on ihan liian kovat äänet, ei sitä voi koneessa käyttää. Tuo pienempi ei ole mikään sylissä istuja, joten siksi sen viihtyvyys hieman epäilyttää.
 
"puddighinu"
Karkkia, suklaata, sipsejä jne, piirustusvälineet, pari pientä kirjaa ja lelua, ja sitten ne lentokoneesta saatavat lelut. Yleensä on meidän lennoilla näytetty aika hyvin piirrettyjä.
 

Yhteistyössä