Mitäs mieltä olette?

Nostanpa vielä tämän ja kerron, että soitin sitten eilen kerhoon ja kysyin sieltä, että voiko viedä, kun on vaan nuhaa, niin täti sano, että ihan hyvin voi viedä jos lapsi itse jaksaa. Ja kun neidillä ei mitään muuta ollut, kuin NUHA, niin vein tytön kerhoon. Kyllä se minusta ja niinku kerhon tädistä ja muutamasta toisesta äidistä siellä kerhossa on asia silleen, että nuhaa ei voi välttää. Jos sitä on liikkeellä, niin se tulee jos on tullakseen..

Ja yber, kun tuossa kysy, että veisinkö lapsen sellaiseen paikkaan missä on räkätaudista toipuva lapsi, niin vastaus on, että kyllä veisin. Niin ja viimeksi kun käytin pienempää (8kk) neuvolassa, niin neuvolatädillä oli aikas paha räkätauti.. Koko ajan niisti nokkaa... Enkä minä sitä mitenkään pahalla ajatellu. Ajattelin vaan, että kaikki ei välttämättä tykkäis viedä pientä räkätautisen lääpittäväksi ja tutkittavaksi, vaikka käsidesiä käyttäskin..
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Lasta ei varmaan viedä kouluun/päiväkotiin/harrastuksiinkaan nuhaisena?
Koulusta ei voi olla nuhan vuoksi pois, moni saisi olla lomalla koko talven sitten...
Päiväkotiin voi viedä nuhaisen ja yskäisen lapsen, jos lapsen yleiskunto sen sallii eikä ole kuumetta. Se lukee ihan ohjeissa, joita päiväkodeista usein saa. Lapsen nuhan takia harva lääkäri antaa äidille tai isälle sairaslomaa. Ja se nuha voi tosiaan kestää kuukauden tai pidempäänkin...
 

Yhteistyössä