Mitäs taaperot oli mieltä joulusta?

Meidän poika 1 v ja kohta 3 kk ei perustanut joulupukista pätkääkään. Ei pelännyt eikä kyllä ollut juuri kinnostunutkaan. Lahjoja ihmetteli, mutta parhain lelu oli mummolan vanha muovinen kassakone :). Jouluruokaa syötiin myös eli kolme porkkanapaa rosollista, kaksi joululeipäpalasta, puolikas pipari ja pari pientä murua kinkkua. Muut söi kinkkua ja poju jauhelihakastiketta.

Paras lahja oli kyllä jäkismaila, jolla golfpalloa pelattu vähän väliä. En ois uskonut, että noin pieni osaa käsitellä mailaa kahdella kädellä.
 
2v 2kk vanha poitsu oksensi ruokapöydässä laatikot yms. Onneksi sain lautasen äkkiä alle; ei sotkeentunut kuin vähän pojan vaatteet. Pesun ja vaatteitten vaihtamisen jälkeen kaikki oli taas ok. Tuli vaan vähän ahmittua liikaa. :whistle: Lahjojen aukominen oli turhan hidasta, repi pienen palan kerrallaan pois ja sitten keskittyi yhteen leluun niin, ettei enää kiinnostanut muiden aukaiseminen. :D Kuuseen koski pari kertaa ja sitten jätti rauhaan kun suht tomerasti kielsin. ;) Leluista etenkin duplot kiinnostaa. Ja se yks traktorikirja. :D
 
Anin
Meillä tuli pojalle juur kuume "parahiksi" jouluaattona; ei maistuneet jouluherkut tai mitkään pöperöt ylipäätään. Itkua ja hammasten kiristystä on kirjaimellisesti ollut pari päivää. Joulupukki ansaitsi huomionsa, mutta uudet lelut eivät ole jaksaneet paljoakaan kiinnostaa... ainoastaan keinuheppa ja pari autoa ovat olleet kiinnostuksen kohteina. Ei kiva joulu :snotty: .
 
Meillä 2v tyttö söi suht hyvin joulu herkkuja. Joulupukkia vähän pelkäsi, mutta usklati sittenn syliin kun muutkin sisaret meni.
Paras joululahja oli iki omat nuken rattaat ja nukke. Niillä on tyttö kärräillyt vaikka mitä leluja ympäri kotia.
 
Marva
ei käynyt pukki mutta 1,3v(ja jouluaattona täytti ton kome kk päälle) poika tykkäs kyllä joulusta .ihmetteli kaikkea kynttilää ja valoja ja kuusta =) joululahjoista tykkäs eniten kahdesta lelukoirasta,joista toinen tottelee kun puhutaan..kivoja ovat.. =) ja autoja toki taas lisää :)
 
Meillä alkoi alahuuli väpisemään kun pukki jakoi lahjoja isin kasaan, mutta isi oli juuri sillä hetkellä käymässä pihalla eikä ollutkaan paikalla. Pieni kyynel tuli silmäkulmaan ja lapsi hoki "isi, isi". Pukillakin meinasi tulla itku ja hän jätti muutaman lahjapussin jakamatta ja lähti seuraavaan paikkaan. Ja sitten isikin onneksi palasi lahjoja availemaan. Mieluumin ihana isi kuin pelottava pukki - sekä isän että lapsen mielestä! :D :heart:
 
CiTRuS-82 harmaana
poika 1v3kk ja veti kahtena päivänä isot satsit jouluruokaa..lanttu-,porkkana-, ja perunalaatikkoa ja tietysti hieman kinkkua :D anoppi ihan ihmetteli et miten se noin paljon syö :whistle: ja ekaa kertaa maisteli jouluruokia... pukki ei tällä kertaa kylään ehtinyt mutta lahjoja silti saatiin...ääniä pitävä traktori peräkärryllä ihan huippu juttu =)
 
harmaalehmu
Jouluruuat ovat oikein hyviä meidän 1 v 8 kk mielestä. Joulupukki ei käynyt, nyt vähän mietityttää että olisi ehkä sittenkin pitänyt käydä...

Joulukuusen koristelu oli kivaa, kävi kuusen myös isin kanssa hakemassa metsästä (mutta tuosta ei niin kovin ymmärtänyt). Kynttilät on sitä varten että ne pitää puhaltaa. oli sitten sähkökynttilät taikka oikeita tulia.

Lahjat olivat ihan kivoja, mutta kaikkein paras oli Tomi Traktori, joka tänä aamuna kyllä ehti sitten mikroaaltuuniin ja lakkasi siksi puhumasta.

Että taapero tykkäsi joulusta ja äidinkin mielestä tämä joulu on ollut yksi ihanimmista. Vähän sama fiilis kuin esikoisen ollessa pieni :xmas:
 
Meillä tuo poika 1v6kk ja on ollut ihmeissään kaikista lahjoista! On ison suvun nuorin molempien puolilta ja myös ainoa taapero joten lahjoja riitti! paras lahja on ollut kuitenkin Blakc and deckerin työkalupenkki :) Meillä poitsu niin innoissaan kaikista työkaluista! Pelottavin lahja on ollut possu joka kävelee ja röhkii - poika huutaa kun syötävä kun possu liikkuu eteenpäin...
Ruuat oli hyviä pojan mielestä, etenkin maksalaatikko ja rosollin punajuuret :D
 
Joulupukkia ei käynyt,mutta aikas moisen kasan sai neiti silti,on vissiin ollut oikein kiltti tyttö.. :whistle:
Lahjojen avaaminen taisi olla kaikkein kivointa,olisi avannut muidenkin paketteja mielellään.. :LOL:
Jouluruaasta tuo meidän 1v10kk vanha ei niin hirveästi perustanut,kinkku oli hänestä kylläkin todella maistuvaa. :)
 
Jouluruokaa ei kyl 2v 4kk syöny. Pukki vilahti pihalla ja jätti kamalasti paketteja joita neiti ei jaksanu kaikkia avata. En olis uskonu miten mieleinen ja laadukas voi olla Fisher Pricen little people talo...sillä leikkinyt tauotta, myös parhaillaan...
Kuusesta oli aivan innoissaan "meillä on hieno joulukuusi...." raikui pitkään koristelun jälkeen.
Myös isoveli 9-v sanoi että tuntuu enemmän joululta kuin viime vuonna un sisko jo vähän ymmärtää ja joulukuusi oli niin kaunis.
 
Ippunen
Tytöllä oli kuumetta keskiviikosta lähtien, ja lauantaina ei ruoka maittanut yhtään ja tyttö muuttui niin itkuiseksi, että menimme sunnuntaina lääkäriin. Korvatulehdushan siellä oli.
Antibiootit taas aiheuttivat sen, että maha meni sekaisin, joten maanantai-iltana nukkumaanmenosta ei tahtonut tulla mitään. Olen antanut maitohappobakteereja, ja tänään on olo ollut jo parempi. Joulukuusen pallot ovat kiehtoneet, ja uusia pehmolelujakin on jo vähän katsellut.
Eipä oikein joululta tuntunut, mutta ystävän seura piristi omaa mieltä.
 
Meitä taas ihmetytti se, että kuusi on saanut olla rauhassa, vaikka kaikkea muuta täytyy olla koko ajan hiplaamassa. Lahjat oli kivoja, ne paketit siis :D Jouluruoka ei niin kauheesti maittanut, rosolli paremmin kuin laatikot. Tontuista ja jouluvaloista tykkää kovasti. Paras lahja taitaa olla vielä tulossa -mummo ja pappa ovat hankkineet keinuhevosen.
 
Hay-D harmaana
Rauhallisesta joulusta ei ollut tietoakaan. Poika oli ihan sokerihumalassa kun kaikki sukulaiset syötti suklaata sun muuta ja kun lahjat aukastiin alkoi ylikierroksilla käyminen.
 

Yhteistyössä