Mitäs teillä on ruokana tänään:)??

  • Viestiketjun aloittaja namm...
  • Ensimmäinen viesti
namm...
Meillä vähän köyhää:/ ei muistanut eilen kaupassa käydä,mut säästypähän rahaa... tänään on siis perunamuusia,keitettyjä munia ja paistettua makkaraa ja sipulia:D hyvää on:) ja kurkkua.
 
torilla vedettiin riiviön kanssa lettuja kermavaahdolla ja hillolla, nyt vedän voissa paistettuja muikkuja, illaksi olis nakkeja ja perunasalaattia ja vihreetä salaattia ja mitä nyt keksitään, ehkä grillataan ne nakit ja makkaraa tos grillipannulla... ihana lazy vapunpäivä =)
 
  • Tykkää
Reactions: Wolt
Lounaaksi syötiin paistettua perunaa ja grillimakkaraa, pottu ja kurkkusalaattia sekä tavallista
sekasalaattia.
Illalla ehkä pizzaa, jos tuo meijän pizza ja kebebpaikka on auki.
 
"vieras"
Mä söin tänään eilisiä sipsin ja dipin jämiä, porkkanalohkoja ja maksalaatikkoa. Tuollaista tänään kun lapsi ei ole kanssani tänään syömässä.

Kaveri lähti kalaan, saatetaan saada paistettua haukea illemmalla..
 
Jokavuotinen makaroniannos, eli tuttavallisemmin vappusalaatti.

Meikän versio tästä on makaronia, suolakurkkua paloina, tomaattikuutioita, juustokuutioita, tonnikalaa, ja Auran kurkkumajoneesiin uitettuna. Lisäksi vielä mieletön määrä grillimaustetta, ja kaappiin maustumaan.

Ah, niin ihanan epäterveellistä ja hyvää :heart:
 
Anonyymitär
Ap:lla herkkuruokaa. :p

Meillä täytettyjä tortilloja, täytteinä paistettua jauhelihaa, paistettuja (tuoreita) herkkusieniä, oliiveja, sipulia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, punaista ja keltaista paprikaa, salsakastiketta sekä remoulade-kastiketta.
 

Yhteistyössä