miten helvetissä mä saan noi naapurien kissat pysyyn pois MUN pihasta!??!??!?

  • Viestiketjun aloittaja aaaaaargghhh
  • Ensimmäinen viesti
Lex
[QUOTE="Vendetta";26967873]Sinun laisiasi ihmisiä sietäisi olla enemmän. :) <3

Täällä nyt kun lukee näitä kommentteja, huomss´áa kuinka sairaita ihmiset täällä foorumilla ovat. Puhutaan kissojen taposta ja muusta. SAIRASTA!!

Te perheelliset ihmiset jotka sanotte voivanne tappaa naapurin lemmikit vaan kun ärsyttää, niin samalla periaattella voisin minäkin sitten alkaa tekemään muuta vastaavaa.
Omat lemmikkini ovat minulle kuin lapsia, perheenjäseniä. :)
Jos joku teistä esim. lapsen omaavista koskisi uhmaamalla tavallanne kissoihini, minä tekisin luultavasti saman teidän lapsillenne. Ei tekisi vaikeutta napata ja myrkyttää, ampua tai viiltää jonku penskan kurkku auki, jos sen vanhemmat voi tappaa samallalailla kissan. Miltä se teistä tuntuisi?? En nyt sano että mitään sellaista tekisin, tämähän oli vain esimerkki. Ettehän te voi koskaan tietää onko vaikka naapurin kissan omistjat Pirgitan ja Kallen jäsenyys vaikkapa jossakin liivijengissä joka kostaa Pirgitan pikku kissan katoamisen teille.
Joten miettikääpä vähän, ennenkuin alatte toisten rakkaita tappamaan. Voipi tulla verikosto..[/QUOTE]

Voi herranjumala sentään, nyt meni herneet syvälle ja palkoineen:D

Väitän kuitenkin, että omalla lapsellani on suurempi oikeus oleskella omassa kodissamme terveytensä tulematta uhatuksi, kuin naapurin kissalla viettää aikaansa asunnossamme.

Ei sillä, ettenkö pitäisi kissoista. Oman lapseni hyvinvointi vaan on minulle tärkeämpi kuin vieraan kissan liikkumisvapaus.

Olisi aika erikoista ellei olisi, vai kuinka?:xmas:

*muoks* Itse suosin kyllä lievempiä keinoja kuin minkään eläimen vahongoittamista, älkää sekoittako minua siihen =)
 
"vieras"
Itselläni on kissa kateissa ja maksaisin mitä vain, jos joku loukuttaisi kissani ja saisin sen ELÄVÄNÄ takaisin kotiin. Sen sijaan en haluaisi sattumalta löytää kissaani jätesäkistä jonkun tien poskesta, kun joku ystävällinen olisi sille tarjonnut vähän rotanmyrkkyä tai ilmakivääriä:(Haluaisin tavata tuon ihmisen henkilökohtaisesti ja pyytäisin häntä silmätysten kertomaan lapsilleni, mitä on tehnyt näiden lemmikille. Olisikohan enää sen jälkeen niin suuri metsästäjä ja tappaisikohan vielä kissoja?

Kutsumattoman kissan tai koiran saa karkotettua pihaltaan ihan korottamalla ääntään, sillä eläin kyllä pakenee vierasta ihmistä. Meillä kissa kiertää kaukaa huitovan, rääkyvän ja liikkuvan vauvan, koska moinen otus saa olla ihan omissa oloissaan. Järkevä ihminen ei säilytä tyhjiä vaunuja terassilla, sillä johan ne kostuvat ja homehtuvatkin, jos nyt eivät vieraat kissat niille haittaa tee. Pakkoko ne pehmusteet on säilyttää siellä ulkona, voihan ne ottaa pois pilaantumasta, niinhän itsekin teen.
 
Huhhuh. Olen minäkin erittäin kissarakas ja omia katteja on kolme mutta ton Targetin jutut on kyllä aika hanurista. Kyllä se on eläimen omistajan tehtävä ja vastuu huolehtia omista lemmikeistään, ei naapurien. Harrastaisko naapurit muka oikein mielellään tollasia appelsiininkuori/etikka-leikkejä muuten vaan, ellei kyseessä olis pakko, johtuen kissanomistajan välinpitämättömyydestä. Huolehtikaa hyvät ihmiset nyt omista lemmikeistänne kuten kuuluu.
"Tuon Targetin jutut.." Voi ystävä hyvä, en ole sanallakaan viitannut etikkaan saatika appelsiininkuoriin ;) Lähimmäisenrakkautta peliin hei ihmiset, ei tuollaisia kiukkuperseitä ja ilmeisen suppeakatseisia ihmisiä jaksa kukaan.
 
[QUOTE="vieras";26968088]Itselläni on kissa kateissa ja maksaisin mitä vain, jos joku loukuttaisi kissani ja saisin sen ELÄVÄNÄ takaisin kotiin. Sen sijaan en haluaisi sattumalta löytää kissaani jätesäkistä jonkun tien poskesta, kun joku ystävällinen olisi sille tarjonnut vähän rotanmyrkkyä tai ilmakivääriä:(Haluaisin tavata tuon ihmisen henkilökohtaisesti ja pyytäisin häntä silmätysten kertomaan lapsilleni, mitä on tehnyt näiden lemmikille. Olisikohan enää sen jälkeen niin suuri metsästäjä ja tappaisikohan vielä kissoja?

Kutsumattoman kissan tai koiran saa karkotettua pihaltaan ihan korottamalla ääntään, sillä eläin kyllä pakenee vierasta ihmistä. Meillä kissa kiertää kaukaa huitovan, rääkyvän ja liikkuvan vauvan, koska moinen otus saa olla ihan omissa oloissaan. Järkevä ihminen ei säilytä tyhjiä vaunuja terassilla, sillä johan ne kostuvat ja homehtuvatkin, jos nyt eivät vieraat kissat niille haittaa tee. Pakkoko ne pehmusteet on säilyttää siellä ulkona, voihan ne ottaa pois pilaantumasta, niinhän itsekin teen.[/QUOTE]

Juuri pesin ikkunat ja yhden tuolin kun lintu perhana oli paskonut päälle. Tulee se pommikone sieltä yhä uudelleen ja uudelleen, mutta pakko kestää kun se on luontokappale. Onneksi on kaksi tervettä kättä ja kyky funtsia asioita ja tehdä niille jotakin, oli kyse nyt mistä tahansa. Ps. Meidän mirrit on nyt olleet sisällä nelisen päivää koska lähdemme mökille perjantaina kissat mukanamme. Tottuivat/oppivat muuten autoiluunkin kun tätä väliä on ajeltu säännöllisesti, eivät huuda kuin syötävät. Syystä, että toinen niistä saattaa olla yötä poissa sisätiloista ja yöpyy sitten pihassa olevassa aitassa tai sen alla. Sieltä se juoksee sisään kun aamulla huutelee jos ei ole illalla tullut.
 
Mietin samaa. Täällä päin ne kuseksivat kukkapenkkeihin (hajustahan sen huomaa) ja tukkivat rattaisiin/vaunuihin, mikäli niitä terassilla tai etuoveni edustalla hetkenkään yritän pitää. Elleivät varsinaisesti rattaisiin tai vaunuihin sisälle pääse, niin esim. vaunujen päälle hyppivät kuitenkin.

Kissoista tykkään kyllä, mutta en niiden kuseskelusta. Kun eipä sitä niiden kuseskelua taida kuitenkaan kukaan korvata.

Eipä siinä sitten muuta, kun pitää sadesuojaa jatkuvalla syötöllä vaunujen/rattaiden päällä, niin välttyy turhilta vahingoilta.

Ihmetyttää, miten ihmiset edes uskaltavat pitää kissojaan irti, jos niistä kerran välittävät. Maaseudulla ehkä helpompaa, mutta täällä kaupungissa en todellakaan itse uskaltaisi niitä irti pitää... Kaikenlaista hullua kissanrääkkääjää löytyy ja sattuuhan niitä vahinkojakin. Toki on sitten ihan näitä omillaan eleviä "villikissojakin", joilla ei omistajaa ole, mutta nämä meidän terassille (ja muidenkin lähistöllä olevien) tukkivat kissat ovat kyllä ilmeisesti jonkun omistuksessa.

Väitetään, että sitruuna karkottaisi kissat, mutta en tiedä?
 
"Zip"
Parhaiten ja pysyvimmin toimii loukku ja kirves.

Villin kissan saa kuka tahansa ottaa kiinni ja tappaa.

Lain mukaankin myös kissa on pidettävä kytkettynä tai välittömästi kytkettynä, ellei ole maanomistajan lupaa pitää kissaa vapaana.
 
"vieras"
[QUOTE="tuija";26968241]Ai että kissattomien ihmisten vika ja pitää muiden kissojen takia tyhjentää keinujen ja pihakalusteiden pehmusteet :D


Ap meillä toimi kuulapyssy ;)[/QUOTE]

Tykkäisitkö itse, jos joku ampuisi sinua persukseen kuulapyssyllä, ei varmaan yhtään sattuisi? Kuvittele, miltä se tuntuu puolustuskyvyttömästä eläimestä:( Siis pehmusteet homehtuvat, jos ne ovat koko kesän ulkona jo ihan kosteudesta.
 
Jessee
[QUOTE="vieras";26968370]Tykkäisitkö itse, jos joku ampuisi sinua persukseen kuulapyssyllä, ei varmaan yhtään sattuisi? Kuvittele, miltä se tuntuu puolustuskyvyttömästä eläimestä:( Siis pehmusteet homehtuvat, jos ne ovat koko kesän ulkona jo ihan kosteudesta.[/QUOTE]

LOLOL joo hei minä menenkin toisten terasseille ja pihoille kuseskelemaan ja paskomaan! Veikkaan ettei kovin hyvin käy jos näin teen. Voisi naapuri suuttua. Ei mua ne kissat siellä kadulla haittaa, niin kuin ei ne ihmisetkään. Kunhan pysyvät poissa pihaltani.
 
[QUOTE="tuija";26968241]Ap meillä toimi kuulapyssy ;)[/QUOTE]

Tiedän kanssa tapauksen missä kuulapyssy toimi pirunkin hyvin.
Kaverini kissa kun palasi kotiin muutaman päivän karkureissun jälkeen oli kissan kyljestä ammuttu sisään kuulapyssyn kuula, kissa oli myös valeltu bensalla, jonka jälkeen ilmeisesti taistellut jotenkin itsensä vapaaksi. Bensaa oli mennyt haavaan joka oli tulehtunut pahasti ja saanut aikaan verenmyrkytyksen, kissa lopetettiin.
 
"vieras"
[QUOTE="Zip";26968157]Parhaiten ja pysyvimmin toimii loukku ja kirves.

Villin kissan saa kuka tahansa ottaa kiinni ja tappaa.

Lain mukaankin myös kissa on pidettävä kytkettynä tai välittömästi kytkettynä, ellei ole maanomistajan lupaa pitää kissaa vapaana.[/QUOTE]

Ei koske kissoja, vaan koiria taajama-alueella, kissat saavat valitettavasti ulkoilla vapaana omistajan valvonnan alaisena;) Se on sitten jokaisen harkittava ihan itse päästääkö kissat kaupungissa vapaina kulkemaan, itse en päästäisi. Kissa et saa tappaa, saat siitäkin syytteen eläinrääkkäyksestä.
 
Tiedän kanssa tapauksen missä kuulapyssy toimi pirunkin hyvin.
Kaverini kissa kun palasi kotiin muutaman päivän karkureissun jälkeen oli kissan kyljestä ammuttu sisään kuulapyssyn kuula, kissa oli myös valeltu bensalla, jonka jälkeen ilmeisesti taistellut jotenkin itsensä vapaaksi. Bensaa oli mennyt haavaan joka oli tulehtunut pahasti ja saanut aikaan verenmyrkytyksen, kissa lopetettiin.
Kaikenlainen väkivaltainen kajoaminen eläimeen, tässä tapauksessa kissaan on kyllä niin raukkamaista, että en tiedä itkisikö vaiko kiljuisi. Sairasta, kerrassaan mielipuolista. Kokeeko tuollaiset kaistapäät jotenkin ylemmyydentunnetta kun saavat viatonta luontokappaletta noin kohdella?!
 
aaaaaargghhh
On muuten ihan varma homma etten

-ajele 100km omilla bensoilla hakeen jotain hemmetin pyydyksiä
-etten roudaa kaikkia pihajuttuja joka ikinen päivä sisälle

mielestäni pyykkini ja vaununi ja kaikki muutkin omistamani jutut pitäisi olla siinä kunnossa miten itse niitä käytämme, eikä antaa jonkun aivottoman kissanomistajan typeryyden pilata niitä??

vai olenko väärässä?

pitäkää hemmetti ne kattinne sisällä, jos kerran niin niitä rakastatte. en minäkään anna koirieni juosta vapaana ettei jää auton alle tai joku ammu niitä tms, koska rakastan koiriani ja ne ovat perheenjäseniämme yhtälailla kun lapset.
 
"Hmmm"
Kaikenlainen väkivaltainen kajoaminen eläimeen, tässä tapauksessa kissaan on kyllä niin raukkamaista, että en tiedä itkisikö vaiko kiljuisi. Sairasta, kerrassaan mielipuolista. Kokeeko tuollaiset kaistapäät jotenkin ylemmyydentunnetta kun saavat viatonta luontokappaletta noin kohdella?!
Noin voi käydä. Siittä saa kissan omistaja syyttää sitten itseään, kun ei huolehdi lemmikistään. Toki tekstissä luki, että kyseinen kissa oli karkureissulla ollut, mutta silti, vapaana juokseville kissoille voi noin käydä. Eikä ole edes eka kerta, kun kuulen, että kissoja ammutaan kuulapyssyllä. Eli kannattais vähän omistajien pitää huolta kissoistaan.
 
"vieras"
[QUOTE="Zip";26968157]Parhaiten ja pysyvimmin toimii loukku ja kirves.

Villin kissan saa kuka tahansa ottaa kiinni ja tappaa.

Lain mukaankin myös kissa on pidettävä kytkettynä tai välittömästi kytkettynä, ellei ole maanomistajan lupaa pitää kissaa vapaana.[/QUOTE]

Kesy kissa ei ole sama asia kuin koditon kulkukissa, joten älä edes jaksa.
 
[QUOTE="Hmmm";26968532]Noin voi käydä. Siittä saa kissan omistaja syyttää sitten itseään, kun ei huolehdi lemmikistään. Toki tekstissä luki, että kyseinen kissa oli karkureissulla ollut, mutta silti, vapaana juokseville kissoille voi noin käydä. Eikä ole edes eka kerta, kun kuulen, että kissoja ammutaan kuulapyssyllä. Eli kannattais vähän omistajien pitää huolta kissoistaan.[/QUOTE]

.....
 
"vieras"
Tiedän kanssa tapauksen missä kuulapyssy toimi pirunkin hyvin.
Kaverini kissa kun palasi kotiin muutaman päivän karkureissun jälkeen oli kissan kyljestä ammuttu sisään kuulapyssyn kuula, kissa oli myös valeltu bensalla, jonka jälkeen ilmeisesti taistellut jotenkin itsensä vapaaksi. Bensaa oli mennyt haavaan joka oli tulehtunut pahasti ja saanut aikaan verenmyrkytyksen, kissa lopetettiin.
Oksettavaa, epäinhimmillistä, sairasta toimintaa. :x
 
aaaaaargghhh
[QUOTE="vieras";26968550]Oksettavaa, epäinhimmillistä, sairasta toimintaa. :x[/QUOTE]

vahingoittaa kissaa ei saa, tämä koskee myös omistajaa joka suurella todennäköisyydellä vahingoittaa kissaansa pitämällä sen vapaana.

mielestäni oksettavaa, sairasta ja epäinhimillistä sekin? eikö?
 
hhhh
Omatkin kissat vaeltelee siellä sun täällä, mutta eivät ne tuommoista tee? Samoin naapurin kissa on meidän puolella, mutta sekin vain on kiinnostunut noista kissoista ja haluaa nyt vain hengailla täällä. Ei sekään mitään tuommoista tee? Siis ei olla puolin eikä toisin huomautettu asioista joita ei ole olemassa. Sen sijaan yhtä naapuria ärsyttää kun kissat joskus aurinkoisemmilla keleillä lojuivat katoksessa varjossa. Kehotimme häätämään en pois suihkupullolla jos niistä on vaivaa ja siitä oppisivat, mutta ei ole kuulemma mikään kissanvihaaja....
MIKSI? :O "Ei ne kai mitään tee" :headwall:

Onko ylivoimaista pitää kissat kiinni. Joo muidenhan se pitäisi suihkia niitä :O
 
vahingoittaa kissaa ei saa, tämä koskee myös omistajaa joka suurella todennäköisyydellä vahingoittaa kissaansa pitämällä sen vapaana.

mielestäni oksettavaa, sairasta ja epäinhimillistä sekin? eikö?
Eipä nuo juurikaan nauti ulkoilusta ja hiirien metsäksystä tai nurmella loikoilusta. Kyllä kissat oppii siinä missä koiratkin mitkä niiden rajat on ellei omistaja ole niitä toisella kädellä kasvattanut/ollenkaan. Se miten osa teistä suhtautuu näihin kissanhäätö keinoihin on sairasta. Siinä vaiheessa on ihan sama kummassa vika on kissan omistajasta vai pihan omistajasta kun kummallekkin on näemmä ok ampua kissaa ilmakolla/kuulapyssyllä/myrkyttää se.
 
hhhh
Eeeeen nyt ehkä ämpärillistä lähtisi minkään elukan päälle heittämään saati täydellä paineella kastelemaan. Riittää pienempikin määrä tai sitten puutarhaletkun sumutustoiminto, nehän inhoaa vettä aivan suunnattomasti= niille rassukoille tulee kylmä. Tässä aloituksessa kyllä ihmettää, että miten ihmeessä kissat päättää kiipeillä pyykkinaruille tms. kusemaan.. voi kiesus..
Mitä jos vaan opettelisit pitämään ne kiinni :headwall: Ei sitten muiden tarvi rääkätä sun kissojasi.
 

Yhteistyössä