Miten kakan saisi pönttöön..poika tekee housuun..?

Meillä 3v 5kk poika tekee kakan aina housuun. piettää kakkaa aina viimeiseen asti eikä suostu menemään wc:aan vaikka kakattaa.Istuu pöntöllä, mutta ei tee kakkaa, kohta se onkin sitten housussa.

Tänään poika saikin sitten itse heittää pissi/kakka housut pois jalasta ja pukea päälle. Tarrajuttuakin on kokeiltu ja yllätyksiä, mutta ei auta... :(

Poika on yökuiva,pissi tulee housuun, jos kakka tulee tai ensin tekee pissin pönttöön ja sitten tekee jälkeenpäin kakan housuun..
 
meillä oli sama homma, ja neuvolassa kun asiasta puhuin, neuvolan täti kertoi että heillä on ollut aikanaan sama kuvio. Pojilla kai aika yleistä. Meillä ongelman "ydin" oli kova vatsa, poika sanoi että helpompi tehdä seisaallaan eli teki vaippaan. Muuten päivä- ja yökuiva, vaippa kaivettiin esiin kun kakka tulossa. Potalle ei tehnyt sitä koskaan, nyt pöntölle ihan normaalisti. Eli kyllä se tilanne jossakin vaiheessa muuttuu. En pakottanut mihinkään, ajattelin että riittävä riesa on kivulias kakan teko muutenkin, pääasiassa että suostui ylipäänsä tekemään.
 

Yhteistyössä