Miten kauan kesti ennekuin raskauduit ??

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"..."
Viidennestä kierrosta raskaaksi, mutta se päättyi keskenmenoon. Keskenmenon jälkeen tulin heti seuraavasta kierrosta raskaaksi eli kuukautisia ei ehtinyt tulla. Ennen aloitusta olin syönyt n. 10 vuotta pillereitä
 
"vieras"
Kolme vuotta kesti loppuun asti kestäneen raskauden tärppiin. Kaksi vuotta kesti ekaan plussaan, mutta meni kesken. Siitä meni puoli vuotta niin tuli toinen plussa, mutta meni kesken.
 
Minn85.
Lähestulkoon kaks vuotta meni ilman ehkäisyä. Tosin sillä mielellä oltiin, että tulee jos on tullakseen.:) Jos ei olis mitään kuulunut, niin tuskin mitään lapsettomuushoitoja olis lähdetty koittamaan.
 
"vieras"
ensimmäistä vuosi, toista seitsämän kuukautta, kolmatta 2,5-vuotta ja nyt on mennyt 5-vuotta ilman ehkäsyä enkä ole vielä raskaana. Mutta en mä jaksa tressata riittää nuo kolme ihanaa lasta jos se neljäs joskus haluaa tulla niin saa tulla jos ei niin sitten ei.
 
jkjkjkj
1. lapsi: n. 1,5 v ilman ehkäisyä muttei tärppiä, sitten lapsettomuustutkimuksiin, jossa kaikki kuitenkin ihan ok. Kokeiltiin kuitenkin clomifen-tabletteja ja lapsi tuli sen jälkeen parin kuukauden yrityksen jälkeen. Yrityskuukausia yhteensä 19.

2. lapsi: kuvio suunnilleen sama kuin esikoisen kohdalla. Väliin vain mahtui yksi alkuraskauden keskenmeno.
 
"vieras"
Ensimmäisellä kerralla meni kaksi vuotta. Toinen raskaus sai alkunsa vähän puolivahingossa, koska emme voineet kuvitellakaan, että meidän kohdalla biologia toimisi kuten monella muulla. Toka raskaus alkoi ekalla kierrolla, jonka olimme ilman ehkäisyä.
 
esikoinen oli ns yllätysraskaus, kakkonen ja kolmonen tärppäs heti ekasta kierrosta kun ehkäisy jäi pois. kolmosen kanssa oliki vaikeuksia alussa tietää vkoja kun ei kerinny menkkoja tulla ollenkaan kierukan poiston jälkeen.
 

Yhteistyössä