Miten onnistuu omaan huoneeseen nukkumaan siirtäminen

Lapsi on nyt 1,7 kk ja ajateltiin siirtää tyttö nukkumaan omaan huoneeseen. Juteltiin tytöllekin asiasta ja innokkaana hän on käynyt omassa huoneessa kokeilemassa "isojen tyttöjen" jatkettavaa sänkyä. No, kun on ilta ja pitäisi mennä nukkumaan niin ei. Hän käy sängyssä, mutta kun pitäisi mennä pitkäkseen niin alkaa itku. Tätä on nyt ollut kahtena iltana ja lopputulos on ollut, etä tyttö menee nukkumaan pinnikseen meidän huoneeseen niinkuin ennenkin.

Miten onnistuu siirto omaan huoneeseen? Jätänkö sinne itkemään? Tuntuu pahalta ainakin ajatuksena. Auttaisiko jos siirtäisi pinniksen sinne ja opettelisi nukkumaan ensin siinä omassa huoneessa? Jos tuo oma huone+uusi sänky on liikaa kerralla?

Neuvoja!
 
Meillä siirtyminen omaan huoneeseen tapahtui tytön ollessa 11kk jolloin hän nukkui siellä vielä pinnasängyssä. Kun oppi kävelemään n.1v 2kk iässä kasasimme hänelle matalan ja jatkettavan sängyn omaan huoneeseen. Sänky oli siellä ehkä noin viikon katseltavana ja tutustuttavana kunnes kasasimme pinnasängyn kokonaan pois. Tyttö nukkui alusta asti tosi hyvin uudessa sängyssä, ekat unet oli päikkärit. Mut lapsethan on erilaisia.

Kokeilkaa vaikkas ottaa se pinnis nyt pois kokonaan, jos sitten lapsi hoksaisi et nyt ei oo muuta mukavampaa paikkaa nukkua kuin se uusi sänky. =)
 
Meillä tytöllä oli varmaan puolivuotta molemmat sängyt omassa huoneessa. Välillä nukkui päikkärit jatkettavassa, mutta pinnikseen vaan suostui oikein nukkumaan. Tyttö siirtyi omaan huoneeseen 9 kk ikäisenä ja koko ajan toinen sänky on ollut siellä, että en suosittele mitään shokkihoutoja, lapsi menee sitten toiseen sänkyyn kun on siihen valmis. Meillä laitettiin hienot prinsessalakanat yms. tilpehööriä ennenkuin suostui oikeasti nukkumaan jatkettavassa. Pinnis lähti vasta sen jälkeen pois, ettei tarvinnut pelätä nukkumaanmenoja.
 
Tyttö siirty omaan huoneeseen jatkettavaan sänkyyn vuoden ikäsena. Me mentiin ite tytön viereen siihen asti että nukahti niin nyt tietää jo että se on oma ja siellä nukutaan, suju tosi hlposti.
 
Meillä tyttö 1v2kk siirtyi viikko sitten nukkumaan omaan huoneeseensa. Sama tuttu pinnasänky sinne siirrettiin ja siinä saakin vielä nukkua. Meillä kun nuo lastenhuoneet on tuolla yläkerrassa, niin ei tuon pienemmän tarvitse vielä päästä itse sängystä pois.

Meillä tuo omaan huoneeseen meno sujui hienosti. Yöt ovat jatkuneet aivan samanlaisina kuin ennenkin. Ja hyvin sinne iltaisin nukahtaa, ei tarvitse kuin viedä sänkyyn.
 

Yhteistyössä