Miten paljonko teidän 6+ kk vauvat juovat maitoa (tissiä tai pulloaa) kiinteiden lisäksi?

Mietityttää saako tuo poika tarpeeksi maitoa. Hyvin kyllä pissaa ja kakkaa. Soseet maistuu hyvin,4-5 ateriaa syö päivässä ja hyviä määriä. Tissiä ei huoli päälle ennen kuin tunnin kahden päästä. Joskus yritän antaa tissiä ennen ruokaa. Yöllä käy tissillä yleensä kerran (nukkuu käytännössä yön, 4-6 aikaan syö) päivisin ehkä 5 kertaa.
 
OHO, mun 6kk viikko sitten täyttänyt tyttövauva syö 3ateriaa (aamupuuro kl8, päiväruoka kl13 ja hed.sose kl17) ja meillä ateria vs. pilttiprk määrää. Siihen päälle tissuttelee ja välipalat tissiä n.kl15 ja vielä kl19+20. Nukkuu tuosta kasin jälkeen kl01-03 ja sen jälk 06 aamutissi. Nukutaan tuon jälk 1-1.5h jonka jälkeen isommat sisaret herää.
 
2 noista aterioista on pienempiä, välipala (vauvajogurttia tai hedelmäsosetta) ja iltapala (se ei useimmiten maistu kovin hyvin kun on syönyt iltaruuan niin hyvin siinä 17.30-18). Mutta aamulla vetää puuron ja kahdella aterialla vetää purkillisen tai vastaavan määrän kotitekoista + hedelmäsosetta. Aloitimme kiinteiden maistelun 4,5kk iässä lastenklinikan lääkärin suosituksesta. Poika on syntyi hätäsektiolla ja lievä hapenpuute oli, onneksi kaikki näyttää olevan ok. Käyrät on kohdillaan.
 

Yhteistyössä