miten pian seksiä synnytyksen jälkeen?

  • Viestiketjun aloittaja MIETISKELIJÄ
  • Ensimmäinen viesti
MIETISKELIJÄ
siinäpä kysymys olikin eli kuinka pian olette kyenneet/halunneet seksiä synnytyksen jälkeen ja sattuki tai tuntuiko muuten erinlaiselta?

entä olikos sitä ennen pitkä ajanjakso (ennen synnytystä) ettei seksiä ollut?

vähän jännittää nämä ajat jo vaikka edessä ovatkin vielä..
 
Synnytyksen jälkeen meni yli neljä kuukautta ennen kuin kokeilimme seksiä ekan kerran. Kokeilemiseksi se sitten jäikin- paikat oli kuivat ja todella ahtaat ja sattui niin vietävästi! Lopulta ostettiin liukuvoidetta ja kokeiluja jatkettiin, meni useampi kerta ettei onnistunut. Tuntui niinkuin emättimessä olis ollut joku luukku edessä joka haittasi yhdyntää!
Tais mennä useampi kuukausi ennenkuin seksi alkoi sujumaan entiseen tapaan- tosin ei suju edelleenkään ilman liukuvoidetta. En ilmeisesti ole riittävän kiihottunut. Seksi ei tunnu olevan enää tärkeää itselleni, mutta miehen vuoksi sitä olisi kuitenkin ajoittain harrastettava.

Tämä oli mun kokemus- toisillahan seksi senkun paranee synnytyksen jälkeen, mutta itse en lukeudu niihin onnekkaisiin!
 
Me ollaan harrastettu seksiä jopa samana päivänä kun on lähdetty synnyttämään ja synnytyksen jälkeen aloitettu taas hommelit siinä vaiheessa kun on mammasta hyvältä tuntunut eli 2 - 4 viikkoa synnytyksestä. Ite en tajua miten joku jaksaa paastota vaikkapa 6 kuukauttakin... :\|

Erilaista se ainakin on kun ennen ekan syntymää. Minulla se ei ainakaan ole ollut kivuliasta mutta on pitänyt ekat kerrat ottaa rauhallisemmin. Lienee vaikuttaa että limakalvotkin on imetyksen takia kuivat, mutta ainahans iihen apu löytyy eli eiku apteekkiin ja liukkaria hankkimaan.
 
Vajaa 2 kk synnytyksen jälkeen. Noin kuukausi synnytyksestä oli jälkivuotoa ja lisäksi epparihaava niin kipeä ettei tullut mielenkään. Ennen synnytystä en muista varmasti, oisko ollut viikko ennen sitä.
 
Jaa että miten joku jaksaa paastota kuusikin kuukautta... :x

Itse tulin juuri eilen sairaalasta, ja voi mennä tosi kauan ennen kun taas tekee mieli harrastaa seksiä! Nyt ainakin on sellainen olo että menköön kuinka kauan vaan, ei kiinnosta. Koska paikat on ihan hirvittävän kipeät eikä istumaan pysty ollenkaan, ties koska pystyy. Väliliha piti leikata, ja se kai paranee aika hitaasti, enkä turhaa lähde itseäni kiduttamaan liian aikaisella seksillä.
Mutta kyllä tosiaan pelottaa että sitten kun sitä lopulta uskaltaa kokeilla, niin miten mahtaa käydä. Pelottaa jos on kovinkin kauan kamalan kipeä.
 
Me harrasteltiin ennen synnytystä ahkerasti, kummassaki raskaudessa...Ihan viimeisiin päiviin asti :whistle:
Kummanki synnyttyksen jälkeen on menny n.4viikkoa niin ekaa kertaa ollaan sekstailtu. Liukkareita käyttäen kylläkin.......................... :kieh:
 
Kuusi kuukautta paastonnut kuittaa :D
Nykyään tilanne jopa parempi kuin ennen synnytystä - hyvää kannattaa siis odottaa, eikö?
Papillonin viestin olisin voinut allekirjoittaa täysin synnytyksen jälkeen. Kun tikit huutaa hoosiannaa jo kävellessä tai istuessa vielä pari kuukautta synnytyksen jälkeen niin siinä ei tod. tee mieli seksiä. (takana helppo synnytys, ei repeämiä, mutta episiotomia)
 
Meillä puuhailtiin ihan loppuun asti, mut eipä se kovin herkkua aina ollu...
Alotettiin taas vajaa 2 viikkoo synnytyksen jälkeen ja oli muuten mahtavaa!!!!!!!!!!!! =)
Ei oo tainnu olla koskaan ennen yhtä mahtavaa ku synnytyksen jälkeen! =)
Alussa meinaa olla vähä kuivuutta, mut nopeeta se paranee!
Vieläki kyllä (vauva 3kk) vähä nipistelee ompeleet, mut ei oo paljo haitannu!
 
Ennen synnytystä oli parin päivän tauko kun mies oli just työreissussa :p

2vkoa synnytyksen jälkeen seksiä ja muuten sujui ihan niinkuin ennenkin mutta alkukankeutta oli itsellä kun jännitti miltä se tuntuu. Liukkariakin oli vieressä mutta ei tarvittu sitäkään.
 

Yhteistyössä