Miten sais tuon pojan juomaan??

Elikkä nyt ois tilanne se että pitäs tässä lähiviikkoina altistaa poika maidolle ennen sairaalassa tehtävää altistusta ja kun ei tuo sitä suostu juomaan lainkaan??mitenköhä ne saa hänet sitte siellä ottamaan sen annoksen kun kotonakaa ei huoli yhtään : /
 
Hei!
Olikos sinun pojalla kuinka nopeasti reakoiva allergia? Ja minkä ikäinen hän nyt on? Ensinhän kannattaa kokeilla kasvoille ja rintapieleen ja sitten hieman huuliin ja jos jo siitä tulee paljon utrikarianäppyjä tai iho menee rikki, niin en suosittelisi kotioloissa sitä juottamista... Meidän pojalla 2v10kk en uskalla maitoa edes altistaa ollenkaan kotona, kun sai sairaalassa 10ml:sta anafylaktisen shokin. Mutta kaikillahan ei mene niin pahaksi.
 
Hän on nyt 3v ja noin 2h menee ensimmäisten oireitten ilmetessä,ja itekki vähän kammoksun tota kotona altistamista koska kerran hän sai hengen ahdistuskohtauksen altistuksen aikana :O
 
Viimeksi muokattu:
Koskas teil on se altistus aika? Oliko lääkäri sitä mieltä, että kotona pakko kokeilla?!? :O
Meidän lääkäri sanoi, että maito kokeillaan AINA sairaala olosuhteissa, jos menee hengitystiet tukkoon... Kai teille annettiin se epipen resepti, jos tulee ns. vahinko kokeiluja?
 
Meillä on se tossa syyskuun toisella viikolla ja nyt jo kuiteski hirvittää tuo ajatus että kotona täytyy sitä ennen taas altistaa..se tietää taas huutoa,raapimista,huonosti nukuttuja öitä ja mahan väänteitä ym mukavaa :O ja lääkärin mielestä se pitää ensin kotona kans kokeilla maitoa ja kirjata kaikki oireet ylös tuohon lappuun mikä sieltä on postista tullu...ja juu ei olla tollasta saatu enkä o tajunnu pyytääkkään,ollaa aina vaa saatu vinopino kaikenlaisia salvareseptejä...

Turussa asuessa oli ihan sama juttu kun ne ei ensi ees uskonu meitä että vois ne jäljet ja oireet johtua maidosta ja käskivät vaan salvata ahkeraan,no me sit miehen kans päätettii että jätetään maitotuotteet pois pojalta sano lääkärit mitä sano niin noin 1kk päästä iho oli jo paljon parempi mitä silloin kun sai tavallista maitoa,jo oli lääkärin ilme näkemisen arvonen kun mentiin sinne sit seuraavan kerran käymään ja joutuivat myöntymään että he oli väärässä ja me oikeassa :)
Turussa jouduttii kans aina altistamaan kotona,kun se ei kuulemma kuulunut sairaalaan tehtäviin :O jota kyllä ihmettelin suuresti ja kysyin asiasta monta kertaa mutta sain aina tuon saman vastauksen.
 
Aika uskomatonta toiminta. :O Pitäisköhän sun vielä yrittää soittaa teidän lääkärille ja kysyä kotiin adrenaliinia, kun jo kertaalleen reaktio mennyt hengitysteihin...

Voimia teidän perheelle!
 
Pakko kait se on,saas nähä mitä ne sanoo.

Olin kyllä itse aivan ymmälläni niiden toiminnasta siellä Turussa ja jos täällä jatkuu samanlailla niin en tiedä jaksaako sitä samaa rumbaa enää kauaa,toivottavasti täällä nyt vihdoinkin käytäs kunnolla tän asian kimppuun eikä vaan vähäteltäs koko juttua.Tayssissa ne kyllä sano kun kävin joku aika sitte että nyt kyllä selvitetää tää juttu mutta jotenki en jaksa uskoa enää siihen ennen ku näen että se oikeesti tapahtuu.
 
mä en suostus altistamaan kotona.
tosin meillä onnistu sujuvasti sairaalaan pääsy kun sanoin että voin mä omien maitojen kanssa tulla siihen polin ovellekki altistamaan jotta ompaha lääkäri lähellä kun jätkältä meinaa henki livetä.

toivotaan että tajuaavat ettei tarvi kotona altistaa.
 
Meillä on myös nyt jo entinen maitoallerginen lapsi. Altistuksessa oltiin, kun neiti oli 1-vuotias. Hermoilin myös sitä, miten saan hänet juomaan maitoa, koska todellakaan ei suostunut edes maistamaan maitoa kotona. Onneksi altistuksessa yksi näppy ilmestyi naamaan jo siitä pienestä maitosivelystä, joka ensimmäiseksi tehdään. Se oli sitten sillä selvä. :) Mutta ei meidänkään pitänyt mitään kotialtistuksia tehdä, päinvastoin. Myöhemmin sitten olemme kokeilleet maidon sopivuutta kotona, kun oireet eivät kuitenkaan ole olleet mitään hengenvaarallisia. Jos altistus on todella pakko tehdä kotona niin menisikö maitoa alas esim kaakaona tai jossain ruuassa? Itse en olisi kyllä siitä altistuksen pienestä näpystä osannut sanoa, että se ilmestyi juuri maidon takia, mutta kokenut allergialääkäri osasi tulkita sen heti eikä enempää tarvinnut kiusata lasta. Senkään takia en ymmärrä, miksi pitäisi altistaa kotona.
 

Yhteistyössä