Miten te puette lapsenne kun niillä on synttärit?

  • Viestiketjun aloittaja tuotanoin
  • Ensimmäinen viesti
tuotanoin
Oltiin tänään yksillä synttäreillä ja tietysti puin lapsillekin jotain arkivaatetta parempaa päälle. Synttärisankari sen sijaan oli ihan tavis arkivaatteissa, samoin kuin sisaruksensa. Tuli vähä sellainen ylipukeutunut olo kun meidän lapset oli juhlavamman näköisiä kuin itse juhlakalu. Ja siellä oli muitakin lapsivieraita ja kaikki muut juhlavaatteissa paitsi juhlakalu ja sisaruksensa.

Onko tuo yleistäkin?
 
"Myry vaan"
Meillä oli 1-vee synttärit elokuun helteillä. Oli aikomus laittaa simpsetit päälle, mutta olikin niin kuuma että juhlakalu hippasi valkoisessa hihattomassa paidassa ilman housuja koko päivän. Kun vieraat tulivat, en ollut ehtinyt pukeä hikikallea, joten otti vieraat vastaan vaipassa :D

Tänä vuonna yritän tsempata ja laittaa jostain nättiä, mutta luultavasti lapsen lempi T-paidan ja tyylikkäät shortsit, ei mitään kauluspaita- ja lakerikenkäosastoa. Jotkut häät on sitten niitä varten.
 
"kolmen äiti"
Aina on kesäsynttäreillekin (helteellä) puettu poika lyhythihaiseen kauluspaitaan + siistit shortsit, tytöille kauniit kesämekot, sellaiset juhlavammat, muttei mitään krumeluureja.
 

Yhteistyössä