Miten teen synttärikutsun

  • Viestiketjun aloittaja Kämmenpeukalo
  • Ensimmäinen viesti
Kämmenpeukalo
Uusavuton äiti kysyy mitä tarpeita pojan synttärikutsuun tarvii ja kuvia esimerkeistäkin toivoisin..? En todellakaan ole mikään askarteluihminen, mutta joku kiva kortti pitäs saada aikaseksi. Apua!
 
Non compos mentis
Miksi sinun pitäisi se askarrella, anna lapsen hommaksi. Kunhan piirtää kuvan ja liimaa sen kartongille. Kannattaa laittaa alkamisaika, kesto, vastausta kutsuun pyydetään siihen ja siihen mennessä, muista ilmoittaa erityisruokavalio ajoissa, paikka jne.
 
Minä olen laiska: Kirjoitan tekstin wordiin jollain hauskalla fontilla. Kopion sen riittävän monta kertaa samalla sivulle. Printtaan tekstiliuskan ulos värilliselle paperille ja leikkaan tekstit irti. Liimaan tekstit värilliselle pahvikortille. Kortit voi somistaa vaikka tarroilla tai muulla.
 
vieras
Helpoimmalla pääset, kun haet kirjakaupan tarjouksesta kuvioitua paperia ja kirjoitat kutsun tietokoneella ja tulostat sille paperille.

Toinen helppo vaihtoehto on ostaa tarroja ja liimata ne tyhjään korttiin ja sisälle sitten kutsutiedot. Jos kerrostalossa asutte, niin laita myös kerros osoitteeseen, on kiva etsiä jonkun 10 kerroksisesta kolossista oikeaa kerrosta alakerran taululta sukunimen perusteella, kun niissä ei ole aina niitä huoneistonumeroita.
 

Yhteistyössä