Miten teillä nukkuu 1v yöllä ilman tuttia??

Meillä hereillää 3kertaa ja meillä ei kätetä tuttia,ei ole ikinä tykännyt tutista. Mutta heräilee oisin 2-4 kertaa,anan tilkan maitoa joka kerta, siis tilkka tarkoittaa muutamaa milliä. Vettä olen kokeillut ja hiukan juo ja sitten on kauhee meteli. Onko joku kokeillut jotain miten lapsen saisi nukkumaan pitempään? Onko se tuttipullo meillä öisin tutin korvike? Päiväunet menään nukkumaan tuttipulolla. Onko jollain ogelmia nukkumisen kanssa??
 
Jätä se tuttipullon antaminen kokonaan pois. Ei tartte sitä. Pari yötä kitisee sen perään, mutta ne kun jaksat, oppii varmasti nukkumaan pitempiä pätkiä. Tuon ikäinen ymmärtää jo puhetta kun sanot ettei pulloa tule. Anna vaikka joku unilelu tilalle.
Meillä lähti tuttipullot pois käytöstä n. 1 v ikäisenä, tutti jota käytettiin vain öisin lähti pari kuukautta myöhemmin. Sen jälkeen oppi nukkumaan hyvin ja 1,5 vuotiaasta nukkunut yönsä kokonaan, paitsi jos on allergiaoireita. Alle vuoden ikäisenä meillä yöt oli ihan kauheita, herältiin väh. 10 kertaa yössä ja huudettiin.
 
Meillä tutti poistu 10kk iässä...sillonkin huoli vaan nukahtaessa ja lähinnä leikki sillä joten oli yks sama poistaa kokonaan...yöllä ei tahtonut koskaan,tissiä olis vaan ottanut..mut se jäi nyt 1v korvilla kokonaan pois.
Nyt vasta ekoja kertoja sitten ihan pikkuvauva-aikojen nukkunut 5-6h putkeen,mut useesti yöt levottomia. Nukkuu mun vieressä et saan kaapattua kainaloon ja sit rauhottuu jatkamaan nopeesti unta...yleensä...poikkeuksiakin on. Mut parempaan siis ollaan menossa =) Päikyt nukkuu nykyään hyvin. 10kk ikään kärsi ilmavaivoista yöaikaan,et en tiiä onko noi ongelmat peruja siitä vai onko vaan levoton ja huono nukkuja. nyt kun nukkuu jo pidempiä pätkiä on ihan luksusta...

Maitoo tai vettä ei nokkiksesta koskaan huolinut yöllä...ehkä vettä parihörppyä on ottanut,mut ei se nukahtamiseen oo auttanut. Tuttipullo ei oo ollut ollenkaan käytössä.
 
Meillä jätettiin tutti kerrasta pois 1v ikäisenä ja itseasiassa unet parani sen jälkeen. Ja kun vielä melkein perään uskaltauduin jättämään myös yömaidon pois (söi yleensä puolen yön maissa ), niin johan auttoi! Yhden yön huusi tuon maidon perään eikä siinä silloin vesikään auttanut, mutta sitten jäi tuo herääminen kokonaan pois. Nyt nukkuu jo monesti läpi yön ellei ole jotain muuta häiriötä (kuumuus, hampaat tms.). Niin ja ikää nyt siis 1v 1,5kk. Niin ja tutti korvattiin meillä unilelulla, joka ei aiemmin kelvannut lainkaan, mutta on nyt NIIIIIIN tärkeä :D
 
Meillä yöt rauhoittuvat kun lopetettiin kokonaan sekä yö- että päivätissuttelu/pullottelu eli maitoa vain ruoka-aikoihin ja vain mukista. Tutin jätti jo aiemmin itse pois, mutta pullosta oli loppuvaiheessa todella riippuvainen.
 
Meillä ei kumpikaa ole syönyt tuttia ja ovat nukkuneet koko yön puolivuotiaasta lähtien. Välillä tietty jotain heräilyjä, mutta en ole niihin mitään antanut, rauhoitellut vaan ja antanut nukahtaa itsekseen. Nyt jos yöllä heräävät, niin en edes huomaa sitä kun nukahtavat taas omia aikojaan.
 
Onpas meillä ollut helppo lapsi kun lukee näitä teidän juttuja! Meillä on nukuttu yöt läpeensä 8-12h 2kk ikäsestä lähtien! Tietty kipeenä on heräilly mut ei muuten. tuttipullo lopetettiin 1v4kk ikäsenä kokonaan ja nyt on päivisin ilman tuttia,unille vaan ottaa tutin ja kans ois nyt tarkotus päästä siitäkin eroon... saas nähdä miten se onnistuu! :)
 

Yhteistyössä