Miten toi koira voi paskoa noin paljon?

pia
Pakko pistää paremmaksi :D käytin koirat eilen pikaselle iltalenkillä tyyliin korttelin ympäri ja tuo meidän mummo paskoi 7 kasaa :O loppui kakkapussit kesken :/ vaihdettiin tolle mummolle peruskaupan ruoasta hillsin light-ruokaan, semmosta seniorimallia, kun aateltiin että olisi hyvää tolle vanhukselle ja josko painokin pysyisi kurissa kun tuppaa lihoomaan :D mutta jos tuo kakkiminen ei tasaannu niin pakko kai se on jotakin muuta apetta koettaa :D
 
pia
Meillä jahti vahti auheutti vielä isommat ja enemmät kasat :D Pedigree oli semmonen missä kasat normaaleja ja määräkin normaali :)

mutta tosiaan tuota jahtivahtia kannattaa kokeilla, on aika edullista ja monelta oon kuullu että sopii hyvin ja kasat vähenee ja pienenee :)
 
"www"
Mitä huonompilaatuista koiranruokaa käyttää, niin sitä enemmän tulee sitä paskaa. Noi markettien muonat on oikeasti niin täynnä viljaa ja muuta täyteainetta, että koiran täytyy syödä tosi paljon, että saa tarpeelliset aineet ruuasta. Ja ne ylimääräiset täyteaineet paskotaan sitten tienposkiin. Kun ostat hyvälaatuista koiranruokaa eläinkaupasta tai eläinlääkäriltä, niin sitä kuluu huomattavasti vähemmän (näin myös kustannukset jäävät samoiksi kuin markettien muonissa), jätökset on vähäisemmät, koira voi paremmin ja elää pitempään.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vasemman käen rukkanen;23206474:
Nyt on syönyt noita Pedigreen nappuloita
Marketista ostettu meillä ainakin pisti koiralla tulemaan sontaa ihan hirveästi.. mutta eläinkaupasta ostin sellaista, mikä sitten oli parempaa. En kyllä merkkiä muista, kun koirakin on jo kuollut. :ashamed: Oliskohan ollut just pro pac tms.
 
Minulla nyt on pieni koira ja kakatkin siksi pieniä, mutta se syö Golden Eaglea ja ruoantähteitä (pääasiassa laitan vain lihat ruoantähteistä). Kakat ovat pieniä ja kiinteitä. Eilen tosin tuli isoja ja mustia pökäleitä, mutta se johtui ihan siitä että se sai herkutella mustalla makkaralla :)
 
"Vieras"
[QUOTE="www";23206514]Mitä huonompilaatuista koiranruokaa käyttää, niin sitä enemmän tulee sitä paskaa. Noi markettien muonat on oikeasti niin täynnä viljaa ja muuta täyteainetta, että koiran täytyy syödä tosi paljon, että saa tarpeelliset aineet ruuasta. Ja ne ylimääräiset täyteaineet paskotaan sitten tienposkiin. Kun ostat hyvälaatuista koiranruokaa eläinkaupasta tai eläinlääkäriltä, niin sitä kuluu huomattavasti vähemmän (näin myös kustannukset jäävät samoiksi kuin markettien muonissa), jätökset on vähäisemmät, koira voi paremmin ja elää pitempään.[/QUOTE]

Peesi! Juuri näinhän se on. Kunnollinen laadukas ruoka sisältää kaikki ne koiran tarvitsemat ravintoaineet eikä paskaakaan sen takia tuu paljoo kun kaikki imeytyy. Noi markettien ruuat on niin paskaa, et kenenkään ei pitäs elukoilleen sellasta syöttää.
 
koirakas
Meillä koira syö Jahtivahti Junior nappuloita.
Pysyy kakka kiinteenä ja anaalirauhaset tyhjenee omia aikojaan. :)
MÄäristä en osaa sanoa, ehkä arviolta 3x paskoo, tosin 3:sti päivässä se syökin.
 

Yhteistyössä