Miten usein imuroitte?

  • Viestiketjun aloittaja pohtiva
  • Ensimmäinen viesti
haas
Joka päivä imuroidaan! Jos ei koiraa olisi niin varmaan riittäisi pari kertaa viikossa, edellyttäen että käsi-imurilla ottaisi roskat keittiöstä päivittäin. Meillä siis lapsi ja koira.
 
Jua
1-2 kertaa viikossa, lisäksi keittiötä saatetaan imuroida useammin. Lakaisen myös aika usein irtoroskat lattialta kun en jaksa aina imuroida.

Niin ja 4 ihmistä ja 1 koira, töissä ja hoidossa.
 
Kaksi kertaa viikossa koko talo, keskittyen erityisesti sohvan imurointiin. Monta kertaa päivässä tuolla varrellisella rikkaimurilla eteinen ja keittiö.
Kaksi aikuista, kaksi kouluikäistä lasta ja kissa jolla karvanlähtöaika :headwall:
 
"noh"
Kaksi tai kolme kertaa viikossa, koira on ja yksi lapsi. Silloin kun lapsi oli pieni, ryömi vielä niin imuroin joka päivä. Toinen kerros (jossa vain nukutaan) imuroidaan ehkä kerran kuussa, ei ole tarvetta useammin.
 
"vieras"
Joka toinen päivä, neljä lasta, 2 koiraa ja 2 kissaa. Vähän vuoden ajasta riippuen, jos on karvanlähtöaika, niin joka päivä tulee olkkari, keittiö ja eteinen imuroitua. Ja lattiatkin tulee sit pestyä 2-3 kertaa viikossa.
 
hellsbells
Imuroidaan kun on tarvis, eli 1-2 kertaa viikossa. Meillä on 2 aikuista, 1 lapsi ja 1 kissa :) Päivisin ollaan töissä ja laps hoidossa, joten ainoo joka täälä sillon sotkee, on kissa... Joka sekin kyllä yleensä nukkuu päivät.
 
Miuski harmailee
Imuroin n. kaksi kertaa viikossa, mutta päivittäin lakaisen isommat roskat talteen. Lapsia on 2 koululaista ja yksi päiväkotilainen, lisäksi kaksi työssäkäyvää vanhempaa.
 

Yhteistyössä