Mites muut koululaisten äidit..

  • Viestiketjun aloittaja Fleur de la Cour
  • Ensimmäinen viesti
Fleur de la Cour
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja hennita:
Eikö niitä ehdi hankkia ajan kanssa?
Oma poika vasta 5v. joten vielä on vähän aikaa.

No ei todellakaan tarvitse olla kaiken maailman polvisuojia ja uikkareita heti kun koulu alkaa... Kerkee ajan kanssa ja ilman paineita, EI tarvi kasata kaikkea veren maku suussa heti!! Aloittaakohan ap:lla eka lapsi koulun kun on niin täpinöissään :)
AINOA lapseni aloittaa koulun joten sallinette minulle tämän innostuksen, en tule kokemaan tätä enää tämän jälkeen!
 
Fleur de la Cour
Alkuperäinen kirjoittaja Kissansilmä:
Yhdessä ostettiin reppu ja penaali, johon äiti sitten osti sisällyksen (kynät yms), poikaa ei kiinnosta yhtään kouluun lähtö (ekaluokkalainen).
Vaatetta oon hommannu muutenkin kun kasvanut "ulos" entisistään, verkkapuku olis vielä tarkotus hommata. Tartteeks koulussa oikeesti sisäpelikengät? En ollut ees aatellu.
No ajattelin että ostan kunnon kengät jos kerran ostan.. ja jumppapukua kun tarjosin tytsylle niin sanoi että haluaa sellaset aikuisten naisten punttisalihousut ja paidan.. että meillä ollaan niin esiteiniä jo kohta.. koulureppukin on kaikkea muuta kuin söpöä hevoskuvaa.. hiustyylinsäkin muutti vallan kesän aikana..
 
Meillä pojalle riittää lomareissulta ostettu reppu ja uusi hieno kello. Uusia vaatteita tai kenkiä ei halua (joutuisi sovittamaan.. |O ) Parturiin raahasin väkisin, ja tiimariin mennään vielä shoppailemaan kyniä ja kumeja, eskaripenaali on kuitenkin kuulemma niin hieno, ettei tahdo sitä vaihtaa. Kännykkää en kouluun anna mukaan, mihin sitä iltapäiväkerholainen tarvitsisikaan..? Sisätossuiksikin haluaa juuri ne tarjoustalon kolmen euron läpsyttimet.. =) Eli aika halvalla menee meillä.
 

Yhteistyössä