Mitkä dvd:t kiinnostaa pieniä lapsia?

Ajattelin tilata jotain uutta kun nuo 2 Teletappi-dvd:tä ei enää riitä pitämään neitin mielenkiintoa yllä kauempaa kuin 3 minuttia, vaikkakin kyllä laittaa itse dvd-laitteen päälle monta kertaa päivässä ja hihkuu kun alkuvalikot tulee näkyviin. :D

Neitillä ikää nyt 1,5 v, joten jotain mikä voisi kiinnostaa seuraavan vuoden aikana Muistan että meidän kummitytöllä oli aika nuorena jo Maisa- ja My Little Pony -dvd:itä, olisko ne hyviä?

Ja ei, ei ole tarkoitus istuttaa lasta päivät pitkät telkkarin edessä. :D
 
eräs
Meillä on aina tykätty sellaisista missä on oikeita lapsia. Ihan pienestä pitäen on melukylä, heinähattu ja vilttitossu, se pikkuinen lotta ja mitä niitä nyt onkaan, olleet viihdyttävämpiä kuin piirretyt. Mutta kyllä muumit ja viiru ja pesonenkin on kelvanneet.
 
:eek: siis tuon ikäinenkö oikeasti jo katselee telkkaria kauemmin kuin sen 3 minuuttia?
Meillä 1v3kk tyttö ihastelee Pingua pikku kakkosessa sen puol minuuttia ruudun edessä ja jatkaa matkaa taas...En edes ajatellu moista asiaa ennenku lapsi on yli 2v.
 
Meillä Myyrä, Muumit ja Tomi Traktori on suosittuja.
Nalle puhia välillä haluaa katsoa.

Ja junat (youtubesta) on kesto hitti, mistä lie ne keksinyt, mutta niitä joudutaan välillä tuijottamaan vähän liiankin kanssa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tallamuspurkuna:
Hei, onko Peppi Pitkätossuja suomeksi puhuttuina myynnissä? Tai muita Astrid Lindgrenin kirjoittamia kuin Eemeli? :attn: :attn:
Piirrettyjä peppejä löytyy suomeksi puhuttuina! Kirjastosta on lainattu ja ovat meidän 4v tytön ehdoton suosikki.

Ja kookostan mainitsema myyrä ollut meillä myös pienestä asti tosi hitti!
 
äiti 2007
Youtuben kautta vajaa kaksi vuotias on katsonut musiikkia (Käy muumilaaksoon, Fröbelit ja jotain muita lastenlauluja), Tomi traktoria ja Tuomas Veturia. Ainoa DVD Teletapit katsottiin ekan kerran reilu 1,5-vuotiaana ja ajattelin jos niitä ostaisi vasta sitten enemmän, kun jaksaa ja haluaa oikeesti katsoa enemmän
 
AAM
meillä tuo kaksivuotias tykkää latelampaista, muumeista, no pingustakin mutta kovin välillä ihmettelee niitä kun ei puheesta selvää saa.. tosiaa semmoi molotusta.
ja sitten se reissukatti mikäs se olikaan.. ? jummijammit kans joo..
 
xx
Pikku Kakkonen vaan tallentumaan aamusin ja sitä on hyvä katsoa aamupalaa odotellessa.. Muumeja en suosittele vielä tuon ikäiselle, voi olla turhan pelottava.. Nalle Puh oli meillä suosikki.. ei ole pelottava ja ovat ihan opettavaisiakin. ;)
 
meillä on puuha-pete kova sana.
ja subjuniorin lähes kaikki pienten ohjelmat,ainakin sen pinkku poppoo vai mikä lie on semonen että poika sinkoo heti sohvalle :D

otatte sen mtv3 kanavapaketin jossa tulis ohjelmaa sitten isille ja äidillekkin :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tallamuspurkuna:
Piirrettyjä Peppejä meillä onkin :) Ja niistä tykätään. Mutta ajattelin noita ihan näyteltyjä :)
Joo. :) Mä en oo ainakaan löytänyt niitä näyteltyjä suomeksi puhuttuina, vaikka oon kyllä etsinyt. Harmittaa, kun juuri kohdeyleisö ei osaa lukea vielä tarpeeksi hyvin että pysyisi teksteissä mukana...
 

Yhteistyössä