Mitkä rattaat matkalle?

City rattaat, tosi pieneen menevät, ihan koko makuuasentoonkin taipuu, kääntyvät pienet eturenkaat. Ei tee mitään maastossa.

VAI

Brion Ponyt tai Orginalit - Avorattaat, pieneen tilaan, menee maastossakin, mutta jos sammuu kyytiin, ei saa kuin lepoasentoon, kuomua ei ole, joten jos sade yllättää tai aurinko porottaa ei ole suojaa.

VAI

Emmaljunga Scooterit, joissa kaikki hienoudet, lämpöpussit, kuomut, jalkapeitteet, sadesuoja, jne. , mutta joiden takarengas surisee semmosta bzzzzz ääntä, vain yksi rengas. ja se nivelaisa nitisee. Vievät paljon tilaa, mutta ovat joka keliin loistavat, joskus noita edellisiä paljon painavammat.

Matkalla ollaan siis kaikenlaisessa maastossa, kyydissä siis lähes 3 vuotias pienikokoinen tyllerö. Matkalla ollaan melkein kuukausi, joten tää on tärkeä valinta ;)
Auton takakontissa on periaatteessa tilaa kaikille, mutta mukana on myös koira, jonka tulee saada osuus kontista (jaettuna kalterilla). Asuntovaunulla siis ollaan liikkeellä, joten ajopäivinä kyllä luultavasti voivat olla vaunussa sisällä.
 
..
Ei ainakaan Brioja. Reissussa ollessa useinkin on tarve lapsen nukkua rattaissa ja muutenkin rattaat ilman kuomua auringon/sateen varalta on mielestäni järjetön ajatus kesällä.

Mietit aiotteko olla enemmän kadulla ja kaupungilla vai maastossa ja teet valinnan sen mukaan.
 
Ei ainakaan Brioja. Reissussa ollessa useinkin on tarve lapsen nukkua rattaissa ja muutenkin rattaat ilman kuomua auringon/sateen varalta on mielestäni järjetön ajatus kesällä.

Mietit aiotteko olla enemmän kadulla ja kaupungilla vai maastossa ja teet valinnan sen mukaan.
Kuukauteen mahtuu varmasti kaikkea tota.. joten sillä perustella en osaa kyllä valita.

Ja siis mietin että siis scootereissa lienee joku pieni vika, mutta siis se ei oo kitinää, vaan surinaa.. pitää varmaan ottaa ne tarkasteluun kuitenkin.
 
"vieras"
Babyweltit ottaisin. Menevät niin pieneen tilaan, joka on ehdoton plus. Lisäksi selkänoja menee hyvään nukkuma-asentoon. Meiän tytsy ainakin tykkää nukkua meidän moon kisseissä.
 
[QUOTE="vieras";24217517]Babyweltit ottaisin. Menevät niin pieneen tilaan, joka on ehdoton plus. Lisäksi selkänoja menee hyvään nukkuma-asentoon. Meiän tytsy ainakin tykkää nukkua meidän moon kisseissä.[/QUOTE]

Jep, mutta näihin ei siis ole jalkapeitettä, eikä sadesuojaa.. Enkä enää tän ikäselle viittis ostaa mitään.. siis meinaan ettei sitä jalkapeitettä enää viittis ostaa, ja mikä ihmeen sadesuojakaan tohon menee?
 
[QUOTE="vieras";24217548]Eihän sadesuoja paljon maksa? Meillä ei ole jalkapeittoa, aina ollut peitto/viltti jalkojen suojana.
T. Babyweltin omistaja[/QUOTE]

Okei, onko tietoa että mikä sadesuoja niihin istuu??
 
..
Jep, mutta näihin ei siis ole jalkapeitettä, eikä sadesuojaa.. Enkä enää tän ikäselle viittis ostaa mitään.. siis meinaan ettei sitä jalkapeitettä enää viittis ostaa, ja mikä ihmeen sadesuojakaan tohon menee?
En tiedä, me ei olla koskaan käytetty rattaissa jalkapeitettä tai sadesuojaa. Ainoastaan hyttyssuojaa on käytetty joitain kertoja. Lämmikkeenä on käytetty jotain pientä peittoa ja sadesäällä harvemmin oltu liikkeellä. Joskus on hyödynnetty sadesuojana sellaista lisäaurinkolippaa, joka on suojannut lapsen jalatkin ainakin osittain ja sitten kipitetty kovaa vauhtia jonnekin sateelta suojaan. Joskus taidettu heittää se fleecepeittokin jalkojen suojaksi, se kestään kuitenkin jonkin aikaa kosteutta, ennen kuin tulee mitään läpi.
 
Mietin vaan että ollaan menossa semmosiin patikkamestoihin kans, missä periaatteessa pystyy rattailla kulkemaan, mutta noin Babyweltit taitaa olla sielä aika onnettomat.. Että niinkö oikeesti jaksaisin sitten tota 13 kilon punnusta kantaa selässä sen aikaa?
 
"vieras"
En muista mikä sadesuoja meillä on. Menimme rattaiden kanssa kauppaan (lastenturva) ja sieltä ostimme sitten myyjän suosittelemaa sadesuojaa. Meillä siis se vanha malli, eli jalkatuki ei nouse ylös. Jalat ei mielestäni roiku. Hyvin menevät jalkatukeen. Nyt katsoin netistä sinun mainitsemaa uutta mallia ja täytyy myöntää, että alkoi houkuttamaan. Ollaan tosiaankaan oltu todella tyytyväisiä näihin rattaisiin. Ulkomaanmatkoillakin olleet hyvät. Lentokoneessa ei vie paljon tilaa.
-babyweltin omistaja
 
Kinttupoluilla ollaan kaksi tai kolme kertaa.. Mutta toisaalta, voin mä tota tyttöä kai kantaa selässäkin... sielä siis, en koko kuukautta ;)

No samanlaiset ne meijän varmaan sit on kun sinulla moon kissejen omistaja ;)
Ehkä mä vaan ostan niihin sadesuojan.. sieltä paikanpäältä, kun on saksalainen merkkikin :) Ehkä se on sielä sit edullisempaa :)
 
Meil oli viimekesänä brion ponyt sillon 2v pojalle. Oltiin kuukaus vaunureissussa ja hyvin riitti ne ponyt. Nukkui niissä päikkärit ja mentiin niin polut kun kadutkin. Ap, kantoreppu on ollu meillä patikka apuna. Repussa kannoin maastossa sillon 15kg sälliä kun ei rattailla päässy. Liinasta en tiiä mut reppu oli hyvä.
 
Jep, meillä on reppukin, mutta se painaa mua ikävästi :/ olen notkoselkäinen enkä reppua voi käyttää, käytin joskus kun oli pienempi, mutten voi enää :/ Liinaa sen sijaan pystyn tunnin verran kantamaan, mutta kun en ole varma riittääkö se.. Noh, ehkä mies kantaa lopun sit :D


Kiitos avusta :)
 

Yhteistyössä