monta hammasta

  • Viestiketjun aloittaja Mellu
  • Ensimmäinen viesti
Ihan normaalia on!
Meidän poika täytti heinäkuussa vuoden, ensimmäinen hammas puhkesi elokuun puolivälissä. Kaveria sille yhdelle ei ole vielä tullut. Ja normaalina pidän sitäkin :heart:
Meille hammashoitaja sanoi, että jos 1,5 vuoden iässä ei ole vielä puhjennut yhtään hammasta niin sitten aletaan tutkia missä hampaat viipyvät. Eli kaikki sitä ennen on normaalia :whistle:
 
vieras
Meidän 1v2kk vanhalla tytöllä on 10 hammasta ja yksi pilkottaa, että puhkeaa varmaan muutaman päivän sisällä. Ekat hampaat tuli 4 kk vanhana.
Joillekin puhkeaa hampaat tosi aikaisin, toisille tulee hampaat myöhemmin. Voihan olla et teidän lapselle tulee sit useampi hammas kerralla.
 
Pojalla ikää 1v2kk ja hampaita 12. Pitkään oli vaan ylhäällä etuhampaat ja alhaalla kaks etuhammasta. Sit tuli ylös yhdet poskihampaat, alas toiset etuhampaat ja yhdet poskihampaat perään. Nyt näkyy punkevan alas kulmikset. Kuukaudessa on määrä tuplaantunu. :) Eka hammas tuli pojan täytettyä just 6kk.
 
meijän poika on 1v ja 2kk ja ihmettelin tässä kun hän on ollut vähän kärttyinen, kunnes kutittelin häntä yks päivä ja näin hänen suuhunsa........8!!!uutta hammasta samaan aikaan pukkas....eli ennestään oli 8 ja kaikkien etuhampaiden taakse tulee 2 eli suussa on nyt 16 hammasta yhtäkkiä. Ei siis ihme että poika vähän kärttyinen. Ei kait niitä hampaita enempää tulekkaan?! Ei mielestäni ainakaan mahdu. Mielestäni toi AP tilanne on ihan normaali ja tää meijän epänormaali. Usein näkee että 1 vuotialla ei ole kuin 4 hammasta....joten älä ole huolissasi.
 

Yhteistyössä